anl421

Başarılı
Casper Nirvana CSY model laptopum var. Windows 10 64 Bit, Intel i7-4702MQ işlemcili, 8 GB RAM ve GT 745M ekran kartı mevcut. Wi-Fi kartı Realtek RTL8723AE. Hard diski bozulmuştu, söküp SSD taktım ve format işlemi gerçekleştirdim. İlk başta Wi-Fi güzel çalışıyordu. Sonra Wi-Fi ağlarında görünüp bağlan dediğimde “Bu ağa bağlanılamıyor” hatası vermeye ve ağın kaybolmaya başladığını fark ettim. Dibimdeki Wi-Fi gözükmüyor, uzaktaki Wi-Fi’leri gösteriyor. Bir sürü driver denedim ama pek bir işe yaramadı. Format öncesi sorunsuz çalışıyordu, anlam veremedim. Bilgisayarı kapatıp açınca ağ tekrar gözüküyor; bağlan dediğimde bağlanmıyor ve tekrar kayboluyor. Şu an kafasına göre çalışıyor, çok sinir bozucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD değişimi yaparken wifi anteninin kablosunu söktün mü ? Bazen o kabloyu söktükten sonra düzgün oturtamıyor kullanıcılar. Pıt diye sokete oturması lazım.

İkincisi SSD değiştirdiğine göre format atmış olmalısın. Format sonrası doğru driverlar kuruldu mu bundan emin olmak lazım ?

Bunların hiçbiri çözmediyse kasayı açarken bir yerlere hasar vermiş olma ihtimalin olabilir.

Bence en yüksek ihtimal 2.si.

SSD değişimi yaparken wifi anteninin kablosunu söktün mü ? Bazen o kabloyu söktükten sonra düzgün oturtamıyor kullanıcılar. Pıt diye sokete oturması lazım.

İkincisi SSD değiştirdiğine göre format atmış olmalısın. Format sonrası doğru driverlar kuruldu mu bundan emin olmak lazım ?

Bunların hiçbiri çözmediyse kasayı açarken bir yerlere hasar vermiş olma ihtimalin olabilir.

Bence en yüksek ihtimal 2.si.
Antenlerde sorun yok özellikle kontrol ettim, internetten bulduğum driverleri kurdum fakat bir işe yaramadı.

İlginçtir ama bir yerde gördüm modemin arayüzünden kontrol kanalı 10'daydı 6 yaptım sorunum düzeldi defalarca kez denedim şuanlık sorun yok neden böyle saçma bir sebepten bağlanmıyordu anlam veremedim :D

İlginçtir ama bir yerde gördüm modemin arayüzünden kontrol kanalı 10'daydı 6 yaptım sorunum düzeldi defalarca kez denedim şuanlık sorun yok neden böyle saçma bir sebepten bağlanmıyordu anlam veremedim :D
Çok eski modeller bir de Casper normal yani böyle hatalar vermesi. Telefonun internetini paylaşırsan bulur bağlanır wifi'ye.