Detaylar
Kim cevapladı?bakım yaptıralı 8 ayı geçti yine de normal mi
Normal bu sıcaklıklara takma ben bunun 10C daha yüksekte oynuyorum bir şey olmaz.
öyle ama hava çıkışına baktığımda eski üflemesi yokNormal bu sıcaklıklara takma ben bunun 10C daha yüksekte oynuyorum bir şey olmaz.
Öyle ama hava çıkışına baktığımda eski üflemesi yok.
Eski hali oksa biraz tıkanmış kendine güveniyorsan bakım yapabilirsin soğur.
Eski hali oksa biraz tıkanmış kendine güveniyorsan bakım yapabilirsin soğur.
Yok o konuda güvencem yok bilgisayarcıya yaptırıyorumm ama bu cihazı arada açtığım için daha göndermeme var
TinerciYasin
Başarılı
Çok bile iyi o bilgisayar için, eskiden benzer laptop bendede vardı, 94 derecede ekran kartı oyun oynuyodum.Casper'da oyun açıkken GT 940M 50 watt çekerken, yüzde yüz kullanırken ve overclocklu halinde ortalama 80 derece. İşlemci Intel Core i5 6200U 12 watt çekerken 79 derece oluyor, sıcaklıklar normal midir?
bakım yapmadan öncede bu laptopda ekran kartı 91 derece işlemci 97 derece oluyorduÇok bile iyi o bilgisayar için, eskiden benzer laptop bendede vardı, 94 derecede ekran kartı oyun oynuyodum.
TinerciYasin
Başarılı
Bakım yaramış o zaman, ben şuan oyun bilgisayarına geçtim RTX 4050,max 72 derece felan. İşlemci 85 lerdebakım yapmadan öncede bu laptopda ekran kartı 91 derece işlemci 97 derece oluyordu
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-