metin 2yi sorunsuz çalıştırması lazım. Metin 2'nin sistem gereksinimlerine bakınca Graphics card with more than 64 MB RAM dediğini görüyorum. UHD olsa bile en kötü 1 tflops gücü vardır. İşlemcide bir nesil güçleniyor.

Metin2'yi sorunsuz çalıştırması lazım. Metin2'nin sistem gereksinimlerine bakınca Graphics Card with more than 64 MB RAM dediğini görüyorum. UHD olsa bile en kötü 1 tflops gücü vardır. İşlemcide bir nesil güçleniyor.

Hocam metin iki eski Metin2 değil sistem gereksinimleri az ama aslında fazla güç işlem istiyor özellikle RAM misal zindanda 100 tane canavar üstüne geliyor o noktada kasmalar donmalar başlıyor pazar yeri dediğimiz yerde çok kasıyor gerçi optimizasyon leş, kendi kendime diyorum 6-7 binlik ikinci el laptop ta işimi görür ne gerek var diyorum ama heves işte.

metin 2yi sorunsuz çalıştırması lazım. Metin 2'nin sistem gereksinimlerine bakınca Graphics card with more than 64 MB RAM dediğini görüyorum. UHD olsa bile en kötü 1 tflops gücü vardır. İşlemcide bir nesil güçleniyor.
Hocam oradamısın

Son düzenleme:
100 mobla birlikte performans sorunu yasamaniz islemciyle alakali bir şey gibi geliyor. Eski kullandiginiz 12450h kiyasla X600'un islemcisi daha iyi ama yeterli gelir mi emin degilim. Maalesef test etmek lazim.

100 mobla birlikte performans sorunu yasamaniz islemciyle alakali bir şey gibi geliyor. Eski kullandiginiz 12450h kiyasla X600'un islemcisi daha iyi ama yeterli gelir mi emin degilim. Maalesef test etmek lazim.

Hocam bu laptopu buldum 6 taksit avantajı var sıfır sence mantıklı olur mu? Acer'ın fan ayarlama programı bile var ofis laptoplar'ında önceden kullanmıştım. Ekran falan iyi gibi aylık 2 k taksite geliyor tek sorun RAM almak lazım 8 GB.

Öncelikle X600 işlemci ve RAM bakımından daha iyi görünüyor.
Metin2'nin sistem gereksinimlerine biraz daha ayrıntılı bakındım. Bir YouTube kanalı 5 ay önce Ryzen 5 5625U'nun Low ayarlarda 8-9 Client açabileceğini söylüyor ve öneriyor. Kıyaslama yaparsak X600 bundan daha yüksek bir performans verecektir.

O zaman şöyle bir laptop yeter aslında, bende nerede fırsat var madenci gibi kazıp buluyorum
https://www.letgo.com/ad/1706216201 bunu alacaktım aslında sıfır 20 günlük ilk, fakat RAM'ler lehimli 8 GB, Linux ile kullanma fikri vardı veya Windows'u kısıtlayacaktım o işlemin bir ismi vardı ama hatırlayamadım arada 4 k fiyat oynuyor 7.5'a o da fena değil ama X600 de yatırımlık güzel cihaz.

Satıcı pek güven vermiyor. Bunu göz ardı edersek R5 5500U X600'daki 13420h kıyasla %30 küsur daha az performans verir. RAM miktarı da yarı yarıya azalıyor.