Casper, oyunculara özel yeni Excalibur monitörlerini tanıttı

Şu berbat ayaklardan kurtulmadıkları sürece Casper önermem, önerecek olsam bile önermem. Ghosting bombası Odyssey G3'ün yerden yere vurulduğunu düşünürsek onun bile odun gibi bir ayağı vardı masada duracağı bunda Allah'a emanet duruyor. Yerli malı olması cabası.

Hadi ekrana havada duruyormuş hissiyatı vermek istiyorlar diyeceğim ama bu kadar kötü de düşünülemez bu fikir. İyimser düşüneyim desem bile olmuyor o kadar dandik. Markalar ince çerçeve yaptık diye övünür bizimkilerde bakmış 24 ekrana asla koyulmayacak ayağı seçmişler.

Gülmekten totomdan saldım. Casper = Reeder = Vestel.

Paneli kimin ürettiği ve hangi model olduğu da önemli. 2017 yıllarında bazı Gamepower modellerin panelini Samsung üretiyordu.

Şu ekrana en iyi paneli taksan o ayak ile kullanmazsın yani işine sağlama alan ve monitörden anlayan kullanmaz o ayakla bence. Rezillikten başka bir şey değil. Yanına zorunlu stant almak lazım.

Gülmekten totomdan saldım. Casper = Reeder = Vestel.
Bu üç markadan bir tek Reeder laptop üretmedi o da olacak sayenizde.

Cümleye bakın, orada bir "da" bağlacı var. Stand hakkında bir yorum yapmadım.

Cümleye bakın, orada bir "da" bağlacı var. Stand hakkında bir yorum yapmadım.
Zaten yorumunuza katıldığım için ve o bağlacı bildiğim için yorum yapıyorum. Alan panelini sevip alacaksa bilsin.

Paneli kimin ürettiği ve hangi model olduğu da önemli. 2017 yıllarında bazı Gamepower modellerin panelini Samsung üretiyordu.
Bence de. Adem Helvacı'da markadan ziyade kullandığı modelde hangi panel kullandığı önemli diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…