Şu berbat ayaklardan kurtulmadıkları sürece Casper önermem, önerecek olsam bile önermem. Ghosting bombası Odyssey G3'ün yerden yere vurulduğunu düşünürsek onun bile odun gibi bir ayağı vardı masada duracağı bunda Allah'a emanet duruyor. Yerli malı olması cabası.

Hadi ekrana havada duruyormuş hissiyatı vermek istiyorlar diyeceğim ama bu kadar kötü de düşünülemez bu fikir. İyimser düşüneyim desem bile olmuyor o kadar dandik. Markalar ince çerçeve yaptık diye övünür bizimkilerde bakmış 24 ekrana asla koyulmayacak ayağı seçmişler.

🟥 Yerli markamız Casper, oyuncular için ürettiği Excalibur 23.8" , Excalibur 27" , ve Excalibur 31.5” kavisli monitör modellerini tanıttı.

Eki Görüntüle 43190

🔴 Hocalarım, monitörler özellik olarak birbirlerinin aynısı, sadece boyut bakımından farklılıklar var.

🔴 Excalibur 23.8” ve Excalibur 27”, 200 Hz ekran yenileme hızını desteklerken, daha büyük bir ekranda oyun oynamak isteyenler için tasarlanan Excalibur 31.5”, 240 Hz yenileme hızı, 1ms gecikme süresi ve HDR 10 desteğiyle üretilmiştir.

🔴 Monitörlerin ortak özellikleri: 16.7 milyon renk skalası, 3000:1 kontrast oranı ve 300 NIT parlaklık değeriyle beraber göz yorgunluğunu engellemek amacıyla düşük mavi ışık teknolojisine sahip (Low Blue Light) özelliğine de sahip bu monitörler.

🔴 Bağlantı noktası olarak HDMI 2.0 ve Display Port 1.2 portlarına sahip.

Gülmekten totomdan saldım. Casper = Reeder = Vestel.

Paneli kimin ürettiği ve hangi model olduğu da önemli. 2017 yıllarında bazı Gamepower modellerin panelini Samsung üretiyordu.

Şu ekrana en iyi paneli taksan o ayak ile kullanmazsın yani işine sağlama alan ve monitörden anlayan kullanmaz o ayakla bence. Rezillikten başka bir şey değil. Yanına zorunlu stant almak lazım.

Gülmekten totomdan saldım. Casper = Reeder = Vestel.
Bu üç markadan bir tek Reeder laptop üretmedi o da olacak sayenizde. :poop:

Şu ekrana en iyi paneli taksan o ayak ile kullanmazsın yani işine sağlama alan ve monitörden anlayan kullanmaz o ayakla bence. Rezillikten başka bir şey değil. Yanına zorunlu stant almak lazım.

Bu üç markadan bir tek Reeder laptop üretmedi o da olacak sayenizde. :poop:

Cümleye bakın, orada bir "da" bağlacı var. Stand hakkında bir yorum yapmadım.