O yapıyor arada öyle şeyler.Niye beğenmeme atıyorsun! @Kaays
Tekrar söylüyorum alınmaz.
O yapıyor arada öyle şeyler.Niye beğenmeme atıyorsun! @Kaays
Tekrar söylüyorum alınmaz.
Gülmekten totomdan saldım. Casper = Reeder = Vestel.Yerli markamız Casper, oyuncular için ürettiği Excalibur 23.8" , Excalibur 27" , ve Excalibur 31.5” kavisli monitör modellerini tanıttı.
Eki Görüntüle 43190
Hocalarım, monitörler özellik olarak birbirlerinin aynısı, sadece boyut bakımından farklılıklar var.
Excalibur 23.8” ve Excalibur 27”, 200 Hz ekran yenileme hızını desteklerken, daha büyük bir ekranda oyun oynamak isteyenler için tasarlanan Excalibur 31.5”, 240 Hz yenileme hızı, 1ms gecikme süresi ve HDR 10 desteğiyle üretilmiştir.
Monitörlerin ortak özellikleri: 16.7 milyon renk skalası, 3000:1 kontrast oranı ve 300 NIT parlaklık değeriyle beraber göz yorgunluğunu engellemek amacıyla düşük mavi ışık teknolojisine sahip (Low Blue Light) özelliğine de sahip bu monitörler.
Bağlantı noktası olarak HDMI 2.0 ve Display Port 1.2 portlarına sahip.
Paneli kimin ürettiği ve hangi model olduğu da önemli. 2017 yıllarında bazı Gamepower modellerin panelini Samsung üretiyordu.
Bu üç markadan bir tek Reeder laptop üretmedi o da olacak sayenizde.Gülmekten totomdan saldım. Casper = Reeder = Vestel.
Şu ekrana en iyi paneli taksan o ayak ile kullanmazsın yani işine sağlama alan ve monitörden anlayan kullanmaz o ayakla bence. Rezillikten başka bir şey değil. Yanına zorunlu stant almak lazım.
Bu üç markadan bir tek Reeder laptop üretmedi o da olacak sayenizde.![]()
Zaten yorumunuza katıldığım için ve o bağlacı bildiğim için yorum yapıyorum. Alan panelini sevip alacaksa bilsin.Cümleye bakın, orada bir "da" bağlacı var. Stand hakkında bir yorum yapmadım.
Yaptığım şey normal değil gibi konuşuyorsunuz, katılmadığımı ifade eden emoji attım sadece, hep yaparım bunu. Gayet de normal.
Bence de. Adem Helvacı'da markadan ziyade kullandığı modelde hangi panel kullandığı önemli diyordu.Paneli kimin ürettiği ve hangi model olduğu da önemli. 2017 yıllarında bazı Gamepower modellerin panelini Samsung üretiyordu.