Makaleler
6

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Casper Tab H10
    1. 1.1 Ekran
    2. 1.2 İşlemci
    3. 1.3 Depolama
    4. 1.4 Bağlantı
    5. 1.5 Batarya
    6. 1.6 Diğer Özellikler

Casper Tab H10​

Bugün çok farklı tableti @Silinen üye sağ olsun fark ettim ve fiyatıyla cidden alınabilinecek tablet olmuş. Fiyatını duyunca şaşırdım ve konusunu yapmak istedim.

m_casper-pad-h10-1.webp

Tabletin Fiyatı 15.000 TL peki bize ne sunuyor?

Ekran​

Tabletin ekranı çok iyi.12.6 inç 2560x1600 piksel çözünürlüğüne sahip OLED paneli bulunan bir ekran. Tek eksisi 60 Hz olması. Ama günümüzde 26k ya satılan IPS LCD iPad Air'in ekranından daha iyi olduğundan yine de kabul edilir. Ve şu an en ucuz OLED ekran bulunan tablet kendisi :)

İşlemci​

İşlemci tarafında MediaTek Dimensity 7050 bulunuyor. Fena değil. Fiyat segmentinde iyi. Burada da pişman etmeyecek bir işlemci kullanılmış.

Depolama​

8 GB RAM 256 GB depolama ile geliyor.

Bağlantı​

Tablet Wi-Fi 6 ile geliyor.

Batarya​

10500 mAh batarya bulunuyor.

Diğer Özellikler​

Ayrıca 6.5mm ile çok kalın olmayan bir cihaz.
Aynı zamanda kalem+kılıf ile birlikte geliyor.

Peki bunu kimler almalı derseniz:
Günlük kullanıcı, ekrana önem veren, ders ve not alacak kişiler tercih etmeli. Oyuncular Hz'den dolayı diğer modellere bakmalı.
Siz ne düşünüyorsunuz? Alınır mı? Yorumlarda
Tartışalım. :hehehe:

Ürünün linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence biraz pahalı gibi. Ekranı güzelmiş ama. Bende Casper'ın eskiden bir tableti vardı, güzel bir tabletti. Uzun zaman kullanmıştım küçükken fakat sonra iç ekranı kırıldı, depolaması vb. zarar görmüştü, fakat hala çalışıyordu ve oyun bile oynayabiliyorum. Arada eğlencesine Android'i durduruyordum :D. Şimdikiler acaba bu kadar sağlam mıdır?

Bence biraz pahalı gibi. Ekranı güzelmiş ama. Bende Casper'ın eskiden bir tableti vardı, güzel bir tabletti. Uzun zaman kullanmıştım küçükken fakat sonra iç ekranı kırıldı, depolaması vb. zarar görmüştü, fakat hala çalışıyordu ve oyun bile oynayabiliyorum. Arada eğlencesine Android'i durduruyordum :D. Şimdikiler acaba bu kadar sağlam mıdır?

Pahalı değil. Ekranı LCD olsaydı 13K olmalıydı. Yine de iyi fiyatlandırma yapılmış. Şimdiki hiçbir tablet sağlam gelmiyor :D

Sadece OLED tarafına bakarsak fiyatına göre oldukça avantajlı fakat ekranının 60 Hz olması insanı düşündürüyor.

Yazıda yazdığım gibi kullanıma göre değişir. OLED olduğundan bir şey diyemem :D

Hocam birini IPS diğeri OLED. Bataryası falan Casper iyi gibi 10k bataryası var. Sanırım tek sıkıntısı işlemci olabilir. İdare eder sonuçta işlemcisi Snapdragon gen 7 gen 3+ olsaydı bu fiyatta olmazdı.

İşlemcisi o kadar sıkıntı değil.

Güzel olmuş bence. Eğer kalem ve bataryasını iyi optimize ettilerse eğitim ve günlük kullanım için alınır.

Cihaz güzel ancak Casper olduğu için alınmaz, garanti servislerinin olduğuna inanıyorsanız kendinizi kandırmayın bu Casper denen markanın servisi yok!

3 sene önce aldığım 200Hz VA panel monitör de hem ghosting hem de 7 adet ölü pixeli olmasına rağmen her seferinde değişim veya iade yapılamayacağını söylediler ve servise yolladığımda kutuyu açmadan iade ettiler ve cihazın sorunsuz olduğuna dair mesaj atıp aldığınız yere gitmemi söylediler ama daha komiği aldığım yer ise sorumlunun Casper olduğunu belirtiyor, THH'ye başvurup hakkımı aldım ancak her üründe THH'ye başvurmak zorunda mıyız? Her ürünlerinde böyle sorunlarla karşılaşacaksak yandık o zaman, önermiyorum sırf Casper olduğu için marka güven vermiyor ancak cihaz güzel günlük kullanımda fazlasıyla yetecek bir model olmuş, şaşırdım doğrusu Casper güzel bir model çıkarmış umarım malzeme kalitesi de içeriği kadar güzeldir.

Son düzenleme:
Sadece ekranın OLED olma artısı var yoksa alınmaz bence. Honor pad V9 daha iyi bir tercih gibi geldi. Casper olmasından dolayı 1-0 geride başlıyor zaten.