CAT6a kablo önerisi

anon

Uzman
Arkadaşlar merhaba.

Kullanıp memnun kaldığınız CAT6a kablolar hangileri?

20-30 metre kadar gerekli bana. Jack çakmasını falan kendim yapabilirim. Reçber, Nexans vs. kaliteli alabileceğim metreye göre bildiğiniz site var mı? Almak istediğim zaman komple 1 sarmayı vermek istiyor birçoğu.

Markalar nasıldır? İlk kez duyuyorum. CAT 7 almak daha mantıklı CAT6a arasında uçurum fark var.

Markalar nasıldır? İlk kez duyuyorum. CAT 7 almak daha mantıklı CAT6a arasında uçurum fark var.

Hocam, marka çok fark etmiyor. Ben isimsiz aldığım CAT5e kabloyu 4 yıldır kullanıyorum. Önemli olan, kullanım amacınıza göre uygun CAT sürümü ve uygun UTP-FTP gibi yalıtım seçeneklerine dikkat etmek.

Dayanıklılığı çok önemli benim için. Evin içinde yerden halı altından geçireceğim evin öbür ucuna kadar.

Dayanıklılığı çok önemli benim için. Evin içinde yerden halı altından geçireceğim evin öbür ucuna kadar.

Kabeldirekt'in ürünlerine bakabilirsiniz, bir problem olursa Amazon yardımcı oluyor zaten her halükarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…