Vadbav

Başarılı
Merhaba benim hattım Pttcell'di ve Vodafone geçiş yapmıştım geçen ay. Taahhüt bitimine 3 ay vardı hatta tam olarak 97 gün. Fatura bedelim de 290 TL geliyordu. Bugün cayma bedeli ile bir fatura yansıtmışlar 3890TL, bana biraz fazla geldi. Ben de evde yokken bizimkiler ödemiş faturaysa yatıralım diye. Bence bu kadar çok olmaması gerekliydi, nasıl bir yol izlenebilir? 97 gün için sizce de gelen cayma bedeli çok değil mi? Şikayet etsem THH'ye bir sonuç alır mıyım?

Sonuç alırsın. Cayma bedeli ya baştan ya da sondan hesaplanarak, hangisi daha az miktardaysa kullanıcıya yansıtılır. Çok yüksek bir fiyat yazmışlar. 12 ay sözleşmeye göre size 9 ay kullanımı kitlemişler. THH'de bu konu çözülür.

Adamlara bak 3890 TL kitlrmişler 9 aya vurunca sözde 450 tl indirim yapmışlar. Normalde senin paketin 700 küsürmüş ama indirimle? 290 TL yapmışlar. Ne güzel dünya millete cayma ile soyma derdindeler.

Sonuç alırsın. Cayma bedeli ya baştan ya da sondan hesaplanarak, hangisi daha az miktardaysa kullanıcıya yansıtılır. Çok yüksek bir fiyat yazmışlar. 12 ay sözleşmeye göre size 9 ay kullanımı kitlemişler. THH'de bu konu çözülür.

Adamlara bak 3890 TL kitlrmişler 9 aya vurunca sözde 450 tl indirim yapmışlar. Normalde senin paketin 700 küsürmüş ama indirimle? 290 TL yapmışlar. Ne güzel dünya millete cayma ile soyma derdindeler.
Pttcelli aradım hocam kadın şey diyor sizin tahhüt temmuzda bitecekmiş kullandığınız paket %45 indirim ile tarafınıza verilmiş İndirim tutarı falan hepsi işin içine girince o ücret çıkıyor hatta yanısttıkları ücrete ben şimdi ulaştım 3965,16TL yansıtmışlar 97 gün için.

Pttcelli aradım hocam kadın şey diyor sizin tahhüt temmuzda bitecekmiş kullandığınız paket %45 indirim ile tarafınıza verilmiş İndirim tutarı falan hepsi işin içine girince o ücret çıkıyor hatta yanısttıkları ücrete ben şimdi ulaştım 3965,16TL yansıtmışlar 97 gün için.
9 aylık kullanımı kitlemişler işte. Sözleşmeni istesen bir kopyası verilir herhalde. Şu durumda zaten yerden göğe kadar haklısın. Tek yapman gereken hakkını aramak.

9 aylık kullanımı kitlemişler işte. Sözleşmeni istesen bir kopyası verilir herhalde. Şu durumda zaten yerden göğe kadar haklısın. Tek yapman gereken hakkını aramak.
Cimere ve THH'ye başvuru yaptım durumu güzelce izah eder ve son gönderdikleri faturanın ödeme dekontu ile birlikte bakalım ne sonuç çıkar. Tutan tuttuğunu koparma peşinde vallahi.

Pttcell'i aradım hocam kadın şey diyor sizin taahhüt Temmuz'da bitecekmiş kullandığınız paket %45 indirim ile tarafınıza verilmiş indirim tutarı falan hepsi işin içine girince o ücret çıkıyor hatta yanısttıkları ücrete ben şimdi ulaştım 3965, 16TL yansıtmışlar 97 gün için.

Benim 3 ay kaldı 600TL ödüyorum iptal bedeli 1.434TL pttcel sizi kandırmaya çalışıyor orası neredeyse 8-9 aylık ıptal bedeli.

Hocam bizimkiler ödemiş bana danışmadan ama CİMER ve THH'ye başvurdum banka dekontu ile durumu izah ederek herhalde haklı bulurlar.

Evet çünkü 3 ay imkansız öyle olması onlar genelde ne kadar para ödüyorsan öyle geri yapar iptal bedeli öderken indirim de yaparlar 1800TL'den 1.434TL yaptılar.