CD içindeki videolar dışarı nasıl çıkartılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnFeu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 49
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

EnFeu 14

Başarılı
Yaklaşık 20 yıllık aile fotoğraf ve videolarının olduğu CD'ler buldum. Çoğundaki fotoğraf ve videoları çıkarmayı başardım ama bazı CD'lerdeki .DAT videolarını hiçbir şekilde bilgisayara aktaramıyorum.

İşin ilginç tarafı, VLC ile CD'nin içinden açtığımda videolar çalışıyor. Ufak tefek takılmalar var ama izlenebilecek durumda. Fakat dosyayı kopyalamaya veya başka programlarla çıkarmaya çalıştığımda hata veriyor ya da 0 byte olarak çıkıyor.

IsoBuster ve CD Roller gibi programları da denedim ama sonuç alamadım.

Bu videoları mümkün olduğunca kalite kaybı olmadan kurtarabilmek için önerebileceğiniz farklı bir program, yöntem veya Linux üzerinden uygulanabilecek bir yöntem var mı?

Videolar aile kayıtları olduğu için kurtarabilmek benim için önemli. Teşekkürler.

GNU ddrescue olabilir Linux uzerinden. Bir de CD'lerin durumlari nasıl? Cizik vs. cok var mi?

GNU ddrescue denedim hem PC de hem laptopta yine aynı şekil 0KB çıkartıyor videoyu. Çizikler var ama dediğim gibi VLC sıkıntısız açıyor.

GNU ddrescue denedim hem PC de hem laptopta yine aynı şekil 0KB çıkartıyor videoyu. Çizikler var ama dediğim gibi VLC sıkıntısız açıyor.
VLC icinde donustur yapmayi denediniz mi peki?

Garip bir yontem olacak ama VLC'den videoyu acip bir ekran kaydi uygulamasiyla vs. kayit alsaniz videonun kalitesi cok mu duser?

VLC icinde donustur yapmayi denediniz mi peki?

Garip bir yontem olacak ama VLC'den videoyu acip bir ekran kaydi uygulamasiyla vs. kayit alsaniz videonun kalitesi cok mu duser?

Videoda takılıyor dediğim yerde VLC de dönüştürmeyi iptal ediyor o yüzden isobuster ile hatalı yerleri yoksayıp çıkarmasını istedim, 8 saat sürdü 0KB çıkardı. Ekran kaydınıda denedim, CD içindeki video 480p ekran kaydı alınca çamur gibi görüntü çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…