Yıllardır hiç değişmeyen bir sistemim vardır: Sol cepte telefon ve kulak içi bluetooth kulaklık, sağ cepte 4 tane anahtar ve arka cepte de cüzdan. Son aylarda sağ cebimde biber gazı da taşımaya başladım. Haberlerde gördüğümüz durumlardan dolayı ne olur ne olmaz diye.

Yeri değişmez bir şekilde sağ cebimde telefon, sol cebimde üzerinde ismimin yazdığı siyah kare bir ayna, cüzdanım ve çengelinde taşınabilir Windows kurduğum USB takılı anahtarlığımı taşırım. Paralarımı Atatürk'ün olduğu yüzü içeri bakacak şekilde düzenler ve cüzdanımda tutarım. Gömlek veya mont giyiyorsam iç cebine düzgün katlanmış bir şekilde gözlük mendili koyarım.

Son düzenleme:
Sizin cepleriniz ne kadar büyükmüş öyle? Sağ ön cepte telefon, sol ön cep genelde bozuk para veya o gün koymam gereken herhangi ıvır zıvır. Sağ arka cep kesinlikle cüzdan. Sol arka cebi kullanmıyorum, eşofmanlarda da yok zaten.

Sağ cebimde akıllı telefonum ve otobüs kartım sol cebimde kulaklık ve kağıt paralar bulunuyor asla madeni paraları kulaklık ile aynı cebe koymuyorum çok çiziyor kutusunu.