Makaleler
1
Bir zamanlar çetelerin sokağa inip halkın malına, canına zarar verdiği El Salvador sokakları artık temiz ve güvenli. Hapishane koşullarına ve suçluların göz devirmelerine bakınca insani duygularla üzülüyorsun fakat en masum suçlunun bile minimum 50-60 kişiyi öldürdüğünü düşününce içimde gram acıma hissi kalmadı. Gerçekten yeni gelen başkan halkının yanında olup çetelere savaş açmış hepsini çökertmiş.

Bir zamanlar çetelerin sokağa inip halkın malına, canına zarar verdiği El Salvador sokakları artık temiz ve güvenli. Hapishane koşullarına ve suçluların göz devirmelerine bakınca insani duygularla üzülüyorsun fakat en masum suçlunun bile minimum 50-60 kişiyi öldürdüğünü düşününce içimde gram acıma hissi kalmadı. Gerçekten yeni gelen başkan halkının yanında olup çetelere savaş açmış hepsini çökertmiş.

Köpek gibi davranıyorlar biliyorum bu videoyu Ruhi attığı gibi izlemiştim.
Harika bir şey, mesela taktıkları kelepçelerde eğer dikelmeye kalkarlarsa geçici felç oluyorlar.
Bayağı iyi bir sistem. Bu sayede hatta sanırım 1 yılda 0 cinayet görmüştü ülke.

Köpek gibi çömelerek yürümek zorundalar ve yönetim çok sıkı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Köpek gibi davranıyorlar biliyorum bu videoyu Ruhi attığı gibi izlemiştim.
Harika bir şey, mesela taktıkları kelepçelerde eğer dikelmeye kalkarlarsa geçici felç oluyorlar.
Bayağı iyi bir sistem. Bu sayede hatta sanırım 1 yılda 0 cinayet görmüştü ülke.

Köpek gibi çömelerek yürümek zorundalar ve yönetim çok sıkı.
Bu kadar yırtıcı adamlar nasıl kuzu gibi olmuşlar şaşırdım. Hiç isyan bile çıkmamış.

Bu kadar yırtıcı adamlar nasıl kuzu gibi olmuşlar şaşırdım. Hiç isyan bile çıkmamış.

Nasıl çıkaracaklar? Onlara köpek gibi davranıyolar ve beyin bu psikolojiye evriliyor.
Ödül ceza sistemi yok, az ceza çok ceza sistemi var :D
Düşünsene herkesin içinde tuvaletini aynı yere yapıyorsun, suyu aynı yerden içiyorsun, ve bunu karşı koğuş da görebiliyor. Utanma arlanma falan kalmıyor.
Kısaca psikolojik olarak baskılanıyorlar.