DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Esenlikler arkadaşlar.
Başlıkta da görüldüğü üzere kendi çekiminiz olan Ay fotoğraflarını paylaşıyoruz. İyi, kötü yahut tarih fark etmez sadece size ait olsun yeter. Ben başlıyorum 🙃

DSC01001-2.webp

DSC00927-2.webp

DSC01780-5.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık hocam. Işıklar ve renklerle biraz oynarsanız daha güzel görünür. Ben de birkaç gün önce S23 FE'yle denemiştim:

WhatsApp Image 2024-06-22 at 11.42.11.webp

Gerçekten çok güzel hocam. Elinize sağlık. Ben de konuda paylaştığım görselleri 2021'de çekmiştim. Şimdi bütün ekipmanları elden çıkardım. İlerleyen zamanlarda güzel bir gövde almayı düşünüyorum. Yanına kit lenslerle başlarım ve sonrasında da 800mm eklemek gibi planlarım da var.

Gerçekten çok güzel hocam. Elinize sağlık. Ben de konuda paylaştığım görselleri 2021'de çekmiştim. Şimdi bütün ekipmanları elden çıkardım. İlerleyen zamanlarda güzel bir gövde almayı düşünüyorum. Yanına kit lenslerle başlarım ve sonrasında da 800mm eklemek gibi planlarım da var.

Tesekkur ederim. Bence gezegen/Ay fotografciligi icin teleskop sart. Lens gibi fotograf makinesi aksesuarlarindan daha ucuza geliyor ve ortaya daha kaliteli is cikiyor. Amac sadece gezegen ve Ay fotografciligi ise tabii.

Gordugunuz fotografta fotograf makinesi kullanmadim, digiscoping yontemiyle cektim ve sonuctan epey memnunum acikcasi. Lightroom, AutoStakkert vs. de kullanmadim. Saf, galeri uygulamasindan duzenlenmis goruntu sadece.

Son düzenleme: