Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARDACD

Yetkin
Selam. İşlemcim Celeron N2820, 8 GB DDR3L 1066MHz CL7 RAM var, 500GB 7200RPM HDD var. Bu sistemde YouTube'tan 480p videoları zorda olsa aşırı kastırmadan oynatabiliyor ama 720p olduğu anda (30/60fps fark etmeden) fazlasıyla kasıyor. Belki reklam engelleyicidendir dedim YouTube'dan engelleyiciyi kapattım aynı, eklentiyi direkt kaldırdım aynı, başka bir eklentiden mi acaba diye hepsini kaldırıyorum yine aynı. Artık cidden canımı sıkmaya başladı bu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
İşlemci ve dolayısıyla dahili grafik kartı çok eski ve Youtube'un yeni standartına uymuyor. Buradaki h264ify eklentisini deneyebilirsiniz eğer iGPU üzerinde H264 decode desteği varsa.
İşlemci ve dolayısıyla dahili grafik kartı çok eski ve YouTube'un yeni standartına uymuyor. Buradaki H264ify eklentisini deneyebilirsiniz eğer iGPU üzerinde H264 decode desteği varsa.

Hocam söylediğiniz eklentiyi kurdum ama yapmam gereken bir ayar var mıdır acaba? Ve bir de iGPU'm H264 destekliyor mu bilmiyorum.

Hocam söylediğiniz eklentiyi kurdum ama yapmam gereken bir ayar var mıdır acaba? Ve bir de iGPU'm H264 destekliyor mu bilmiyorum.
Ayar yok tarayıcıyı yeniden başlatıp farkı görebilmeniz lazım.
iGPU muhtemelen destekliyor, Intel 2011 üstü işlemcilerinde eklemişti bunu.

Ayar yok tarayıcıyı yeniden başlatıp farkı görebilmeniz lazım.
iGPU muhtemelen destekliyor, Intel 2011 üstü işlemcilerinde eklemişti bunu.

Cidden çok teşekkür ederim sadece block 60FPS ayarını açtım onun dışında hiç ellemedim şu anlık aşırı akıcı ve kasmadan donmadan video izleyebiliyorum çok teşekkürler.