Merhaba, Teknosa'da Celly markası adı altında MagSafe şarj gördüm 3000 mAh fiyatı uygun yuvarlak şekilli bir üründü ama alıp almamak arasında kaldım. Burada bir konu açıp size sormak istedim sizce alınır mı?
https://www.celly.com/it/datasheet/power-bank-magpb3000bk Link olarak bunu buldum
Celly MagSafe powerbank ile ilgili olarak aşağıdaki adımları takip ederek karar verebilirsin:
1.
Kapasite Değerlendirmesi:
- 3000 mAh kapasite, çoğu telefon için tam şarj sağlamayabilir, özellikle büyük bataryalı telefonlar için.
- Örneğin, iPhone 12 için (2815 mAh) bir tam şarj sağlar, ancak iPhone 13 Pro Max (4352 mAh) ya da benzeri bir telefonun bataryasını tam olarak doldurmayabilir.
2.
MagSafe Uyumu:
- Eğer MagSafe uyumlu bir iPhone kullanıyorsan, bu powerbank bu özellikleri destekliyorsa şarj etmek için pratik olabilir.
- Ancak, diğer telefonlar için kablo ile şarj etme özelliği yoksa sınırlı kullanım sunar.
3.
Taşınabilirlik ve Tasarım:
- Yuvarlak ve hafif yapısı, taşınabilirlik açısından avantaj sunar. Cebinde veya çantanda taşımak kolay olacaktır.
4.
Fiyat/Performans:
- Fiyatı uygun görünüyor, ancak fiyatını belirlediğin bütçe ve ihtiyaçlarınla kıyasla değerlendirmelisin.
5.
İncelemeler ve Kullanıcı Yorumları:
- Ürün hakkında online incelemeler ve kullanıcı yorumlarını okumak faydalı olabilir. Kullanıcı deneyimleri genellikle ürünün kalitesi ve performansı hakkında bilgi verir.
Sonuç olarak, eğer ihtiyacın olan şey hızlı, taşınabilir bir şarj ise ve telefonun MagSafe uyumluysa, değerlendirilebilir. Ancak daha yüksek kapasiteli bir powerbank araştırmak, uzun vadede daha iyi performans sağlayabilir.