Detaylar
Kim cevapladı?Hocam aşağıda fotoğraf ve yazışmalar var. Şahıs konuşmalarda "Kafam bir milyonken yaptım" diyerek kabul ediyor zaten.Herhangi biri hakkında kesin konuşmam ama Cemre Demirel'in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum, tabii kanıtlar çıkarsa elbet başka şeyler konuşulur. İddia üzerinden birisi hakkında hemen damgayı yapıştırmak haksızlık olur ve haber iddia.
Yayınlarında resmen kıza hayat kadını muamelesi çekiyordu ve Xanax'ı bırakmadan önceydi bu. Yanlisim varsa düzeltin.
İlaç bırakması, değiştirmesi bir bahane değil.
Kim bu? Neden gündem oldu? Konusunun açılması bile rezalet.
Biz sever ve saygı gösteririz terk ediliriz. Başkası böyle davranır ve sevilir. Zarar görene kadar aklı başına gelmez.
Kadınları anlamak çok zor. Cemre adlı şahış zaten ne olduğunu belli etmiş. Onun için cümle kurmaya gerek yok.
Kadınları anlamak çok zor. Cemre adlı şahış zaten ne olduğunu belli etmiş. Onun için cümle kurmaya gerek yok.
Doğru mu bilmiyorum fakat birisi de darp edilen kız hakkında şöyle bir flood yapmış:
Uyuyan Sincap
Üstün
Adamı takip ediyorum muhabbeti sarıyor felsefesi sarıyor ama kişilik anlamında bilemem. Yorumsuz.
akame
Çalışkan
İddia değil ss'ler var. Link'e tıkla.Herhangi biri hakkında kesin konuşmam ama Cemre Demirel'in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum, tabii kanıtlar çıkarsa elbet başka şeyler konuşulur. İddia üzerinden birisi hakkında hemen damgayı yapıştırmak haksızlık olur ve haber iddia.
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli