Vezrot

Başarılı
Cenk Ergün transfer döneminin son saatlerinde istifa etmesi, daha doğrusu bu kadar kötü bir transfer süreci yönetip son saatlerde bırakıp kaçması ne kadar doğru?

Bu insanlar kulübü böyle bıraktıktan sonra insanların arkasından nasıl konuşacağını düşünmüyor mu anlamış değilim.

Oshimen = Diğer takımlarda bir pozisyonda alternatif 2-3 oyuncu bulunurken Galatasaray'da boş pozisyonda oynayacak oyuncu bile yok.

(Galatasaraylıyım)

kaynak;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir takımı günlük kararlarla yönetirsen gidersin. Kaldı ki o takım da normal bir takım değil. 119 yıllık maziye sahip, 25-30 milyonluk taraftarı olan devasa bir camia. Olmayan her transfer ile kulübü küçük düşürdüler. Zalewski son örneği oldu. Transferleri gizlilikle yürütmen gerektiği gibi yönettiğin kulübün itibarını koruman lazım. Yönetim de gidici bence. Normal bir ülkede çoktan gitmişti zaten. Bu saatten sonra değil Osimhen, Messi gelse kurtaramaz yönetimi. (Fenerbahçeliyim)

Kurtulmamız gereken birkaç kişi daha var.
Onların istifa etme şansı bile olmayacak. Bu yönetim yüzünden geçen yıl çocukluğumdan beri tuttuğum takımı desteklemeyi bıraktım. Cumhuriyetin 100. yılında süper kupa maçını Arabistan'da oynamayı kabul etmeleri, sonrasında olan rezillikler, yönetimde işe yarayan tek adamı rencide edip aşağılayarak istifaya zorlamaları, yaptıkları rezil transfer sözleşmeleri, sonraki yönetime enkaz bırakmaya çalışmaları, kulübü babalarının malı gibi kendi çıkarları doğrultusunda sömürmeleri, 21-22 yaşındaki çocuklara karşı transfer pazarlıklarında kulübü oyuncak haline getirmeleri, kombine yolsuzlukları... Bir sürü neden var bunlardan nefret etmek için.