KS KS loomknal Uzman Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 180 Çözümler 4 Beğeniler 59 26 Ocak 2025 #11 Asily dedi: Samsung'un s serilerinde bir sıkıntı yaşamazsınız ama A ve M bu konuda hiç iyi değil. Genişletmek için tıkla... O zaman 0 Türkiye cihazı S24+ alırım ekranı da bana göre daha hoş geldi açıkçası S24ultraya göre sanki daha güzel gözüküyor.
Asily dedi: Samsung'un s serilerinde bir sıkıntı yaşamazsınız ama A ve M bu konuda hiç iyi değil. Genişletmek için tıkla... O zaman 0 Türkiye cihazı S24+ alırım ekranı da bana göre daha hoş geldi açıkçası S24ultraya göre sanki daha güzel gözüküyor.
2 2164 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 251 Beğeniler 143 27 Ocak 2025 #12 Kasma olmaz da hangi modeli alırsan al yazılım kaynaklı takılmalar can sıkıyor. Android özellikle de One UI stabil olmadığı için. One UI 7 ile düzeltmişler galiba ama pek de umudum yok bekleyip göreceğiz.
Kasma olmaz da hangi modeli alırsan al yazılım kaynaklı takılmalar can sıkıyor. Android özellikle de One UI stabil olmadığı için. One UI 7 ile düzeltmişler galiba ama pek de umudum yok bekleyip göreceğiz.