A26 veya A35 en az. Ama ikiside 13000TL’den başlıyor ama değecek cihazlar kesinlikle.
Bahsettiğim gibi telefonda günlük işlerimi yapan birisiyim. Kullandığım cihazda BT sorunu yaşıyorum, montumun cebine koyunca ses aktarımında kopma yaşıyor 😁. Spotify'da müzik dinlerken kriz geçiriyorum bazen. Bu fiyat bandına çıkmak pek tercihim değil.

Bahsettiğim gibi telefonda günlük işlerimi yapan birisiyim. Kullandığım cihazda BT sorunu yaşıyorum, montumun cebine koyunca ses aktarımında kopma yaşıyor 😁. Spotify'da müzik dinlerken kriz geçiriyorum bazen. Bu fiyat bandına çıkmak pek tercihim değil.
Ama uzun gitmesini istiyorsanız seçenekler belli.

Nothing Phone 1 tasarımıyla beni çok cezbeden bir cihaz olmuştu ama bataryası 4500mAh olduğu için günlük kullanımda sorun yaşar mıyım diye tereddüt ediyorum.

Ama uzun gitmesini istiyorsanız seçenekler belli.
Haklısınız. Uzun yıllar gidecek bir cihaz için minimum 14.000TL'yi gözden çıkarmam gerekecek gibi gözüküyor.

Nothing Phone 1 tasarımıyla beni çok cezbeden bir cihaz olmuştu ama bataryası 4500MAH olduğu için günlük kullanımda sorun yaşar mıyım diye tereddüt ediyorum.

Haklısınız. Uzun yıllar gidecek bir cihaz için minimum 14.000TL'yi gözden çıkarmam gerekecek gibi gözüküyor.

Android 14'te bırak 1günü çıkartır.