Bu üçlünün atmosferine bayılıyorum. Özellikle Raindrops'un yeri bende çok özel.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu üçlünün atmosferine bayılıyorum. Özellikle Raindrops'un yeri bende çok özel.
Kesinlikle.
Ben görece yeni tanıdım Shamrain'i, kendine ayrı bir yer edindi. Muhteşem olduğundan demiyorum, kelimenin tam anlamıyla yeri ayrı. Solistin sesi muazzam.
İlk ve en çok beğendiğim, grubu fark etmeme sebep olan Raindrops olmuştu.
Seraphenthia
Yetkin
Alternatif Rock/Shoegaze yok mu?
Çok yakında (en fazla 1 saate tamamen hazırlamış olacağım) bir liste daha geliyor, tam olarak aradığınız türden onlarca şarkı var.
Seraphenthia
Yetkin
O sırada 2 haftadır, sadece 1 günde saatlerce Şehinşah dinleyen ben:Paylaştığım şarkıların neredeyse hiçbiri 2 yıl önce ilgimi çekmiyordu. Daha büyük denizlere açılmanızı öneririm.Benim denizlere açılmamın sonucu bu oldu, iyi ki de açılmışım.
2024 Spotify özetimde herhalde bir 40k olur gibi.O sırada 2 haftadır, sadece 1 günde saatlerce Şehinşah dinleyen ben:
- anime köşesi
- Shinzo wo Sasageyo! (Attack on Titan animesinden.)
- Sore wa Shiisana Hikari no Youna (erased animesinden.)
- She Was Here, Alone (erased animesinden.)
- Only I am missing (erased animesinden.)
- Drown (vinland saga animesinden.)
- Escalon (bleach animesinden.)
- Zankoku na Tenshi no Te-ze (evangelion animesinden.)
- KOMM, SUSSER TOD (evangelion animesinden.)
- Tank! (cowboy bebop animesinden.)
- The Real Folk Blues (cowboy bebop animesinden.)
- I Really Want to Stay At Your House (Cyberpunk: Edgerunners animesinde
Buraya soundscape to ardor,never meant to belog, la espada, La distancia,fiesta de guerra, nothing can be explained yakışırdı hocam. Bleach'in anime ostları arasında rakibi yok neredeyse.
@Aodien_yigit yakıştı da sayenizde, siz önermiş oldunuz, herkes adına teşekkürler. 
Bleach izlemediğim bir anime olduğu için onun müzikleri yok. Sanırım bir tane var, onu da bir arkadaşımdan tesadüfen görmüştüm. Çok beğendiğim için kendi listeme de eklemiştim.
Bleach izlemediğim bir anime olduğu için onun müzikleri yok. Sanırım bir tane var, onu da bir arkadaşımdan tesadüfen görmüştüm. Çok beğendiğim için kendi listeme de eklemiştim.
@Aodien_yigit yakıştı da sayenizde, siz önermiş oldunuz, herkes adına teşekkürler.
İzlemenizi tavsiye ederim hocam shounen hatta seinen de dahil (tartışmalı tabii ki) en sağlam villain olan aizen sousuke için bile izlenir bleach.
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-