Hala alınıyor mu

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ama bence LCD daha güvenli geliyor bana. Zaten tercih seçeneği olsa LCD daha mantıklı geliyor. Rahatsız edici ama hem ucuz hem de daha güvenli. Neden güvenli gelmiyor derseniz örneğin bir virüs bulaştı ve sana sanki telefon donmuş gibi siyah ekran çıkınca dersiniz ki telefonun şarjı bitti ama LCD'de böyle bir durum olmuyor. Saçma bir neden ama bana nedense hep öyle geliyor.

Vallahi ona rağmen Instagram'da falan dolaşsam 4 saat gidiyor ortalama.

IPhone'a göre uzun bir süre eski modelleri için.

IPhone'da zaten böyle bir güvenlik açığının kolay oluşucağını düşünmüyorum. Şahsen ben görüntü kalitesini yine de tercih ederim. Ek olarak pile de etkisi çok LCD daha fazla yer.

Bataryası tam şarjda ne kadar süre gidiyor?

Arkadaşım sıfır aldığı Pro modeliyle oyun oynamazsa 1 gün çıkartabiliyor. Oyun oynarsa eve dönerken metroya takıyor :D

Arkadaşım sıfır aldığı Pro modeliyle oyun oynamazsa 1 gün çıkartabiliyor. Oyun oynarsa eve dönerken metroya takıyor.

Eski bir model için fena değil yine de.

IPhone'da zaten böyle bir güvenlik açığının kolay oluşucağını düşünmüyorum. Şahsen ben görüntü kalitesini yine de tercih ederim. Ek olarak pile de etkisi çok LCD daha fazla yer.

Android'de bile virüs bulaştırmak zor ki. Evet Steam Deck OLED daha fazla gidiyordu ama ne kadarı yalnızca ekrandan kaynaklı bilmiyorum.

Eski bir model için fena değil yine de.

Android'de bile virüs bulaştırmak zor ki. Evet Steam Deck OLED daha fazla gidiyordu ama ne kadarı yalnızca ekrandan kaynaklı bilmiyorum.

Yine de ekranın etkisi büyük sonuçta her bir LED ayrı yandığından gereksiz pikseller aydınlatılmıyor.

Maalesef Türkiye ekonomisinde cuzdaniyla aklı paralel kesimler tarafından günümüzde tercih ediliyor. İki elma gösterip prestij sahibi olduklarını sanıyorlar. Bir de hiç şaşmaz, en düşük hafızalı model olur.

Bazı elma seviciler mesajı idrak edememiş. İyice açayım. Telefonun hafızası. Zibilyon lira verip 3 kuruş daha fazlasını verip düzgün hafızalı yerine en düşük olanı alıyor halkımız. Mesajı okuyup kendisine hakaret edildiğini sananların düşük hafızalı olduğunu düşünmelerine üzüldüm.

Sıfır 11 alan pek görmüyorum artık. iPhone almak isteyenleri de en aşağı 13’ten itibaren almaları yönünde yönlendiriyorum. Sıfır olarak iPhone 13 alanlar hala çok var.

Bu arada iPhone 11 alanlara hakaret savuşturan insanlar görüyorum. Kimin parasını neye harcadığına göre ona kötü sözler söylemek sizin haddinize değildir. Saygısızlık yapmayın lütfen.

iPhone 11 alıncacaksa 2.elden alınır bu devirde. Ama zaten eski bu devirde paran varsa iPhone 14-15 alırsın 16ya hiç bulaşma. En yenisine gerek yok. Ama çevremde iPhone alacak kadar zengin isnan yok. Herkes ya Samsung A04, A04s, A02, A34, A50, A25 veya Oppo tarafında A16, A74.