Çevrenizde tavuk döner ne kadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4433
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Tavuk dürümlere, et dürümlere bu ekonomide güven olmaz. En iyisi ekmek arası balık 90 TL!

Maydonozdan geçen sene XL zurna yiyordum 120'ye şimdi 160 olmuş daha yemiyorum. Yiyeceğim zaman ise joker veya kod bekleyip öyle yiyorum. 80-120 arası değişiyor yakındaki dürümcülerde.

Mersin Yenişehir'deyim, 80-200 TL arasında genelde. Ufacık tavuk tantuniye bile 80-130 TL para istiyorlar, inanılmaz pahalı. İçine koydukları malzeme de taneyle, hepsi patatesçi Hatice gibi.

Bir de markette 5 lira olan ayranı 15 liraya satıyorlar, bu esnaf kadar milleti kazıklayan başka bir şey yok. %200 kâr ediyorlar sadece ayrandan.

Mersin Yenişehir'deyim, 80-200 TL arasında genelde. Ufacık tavuk tantuniye bile 80-130 TL para istiyorlar, inanılmaz pahalı. İçine koydukları malzeme de taneyle, hepsi patatesçi Hatice gibi.
Patatesçi Hatice en az 3 kilo koyuyor bir kere(!).

Zurna dürüm 118, normal dürüm 85TL. Zurna 150gr tavuk, normal dürümde 100gr tavuk mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…