Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Ülkenin şu anki durumu yüzünden üstümdeki atamadığım ruh hali dışında iyiyim. Hayat olması gereken şekilde güzel gidiyor. Umarım büyük bir sorun olmadan devam eder.
KS
KS
29422
Ziyaretçi
Ülkemiz maalesef çok kötü bir yola gidiyor. Cem Karaca'nın dediği gibi.Ülkenin şu anki durumu yüzünden üstümdeki atamadığım ruh hali dışında iyiyim. Hayat olması gereken şekilde güzel gidiyor. Umarım büyük bir sorun olmadan devam eder.
Uyan-ders çalış-uyu ve bunu tekrar et. Ne kadar memnun olabilirim ki?
Hayatımdan orta derece memnunum ne çok iyi ne çok kötü. Sen ne kadar memnunsun?
Bu arada;
KS
KS
29422
Ziyaretçi
Bayağı memnunum hocam. Cem Karaca dedim diye mi attınız? @xsharkeHayatımdan orta derece memnunum ne çok iyi ne çok kötü. Sen ne kadar memnunsun?
Maalesef, yapacak bir şey yok çünkü Türkiye'deyiz. Anca sınava çalışalım, düşük not alıp daha fazla çalışalım. Ülkemizin gerçeği, canım ülkem...Uyan-ders yap-uyu ve bunu tekrar et. Ne kadar memnun olabilirim ki?
Japonya'da ellerim motor yağı içinde 2jz tamiri yapmayı yeğlerdim yeminle.Maalesef, yapacak bir şey yok çünkü Türkiye'deyiz. Anca sınava çalışalım, düşük not alıp daha fazla çalışalım. Ülkemizin gerçeği, canım ülkem...
Evet Cem Karaca severiz.
Bu arada;
Bir döngü içinde yaşıyorum. Uyan>Okula git>Okulda takıl>Eve gel>Yürüyüşe çık>Satranç antremanı ve oyun>Uyu>Tekrarla.
Ne kadar iyi olup olmadığına siz karar verin.
Ne kadar iyi olup olmadığına siz karar verin.
- Makaleler
- 6
Vasat. Vasatın üstünü daha yaşamadım.