TRSancakTR 2

Başarılı
Yer
Kurtlar Vadisi
Merhaba, bilgisayar ekranlarındaki ölü pikselleri, ışık sızmalarını, ghosting ve tepki süresini test etmek için GitHub ile bir web sitesi geliştirdim. Umarım işinize yarar.

Projenin özellikleri:
• Ölü piksel testi: Ekranı sırasıyla ana renklere boyayarak bozuk veya sıkışmış pikselleri kolayca yakalamanızı sağlar.
• Işık sızması ve IPS glow testi: Siyah ekranda panel sızmalarını ve IPS parlamalarını net şekilde görmenizi sağlar.
• Ghosting & tepki süresi testi: Farklı hızlarda hareket eden neon UFO animasyonları ile ekran gecikmesini ölçer.

Not: Canlı test linkine GitHub sayfasının sağ tarafındaki "about" kısmından veya readme açıklamasındaki büyük butondan ulaşabilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum, umarım beğenirsiniz.

GitHub repository: Github

Sitenin ekran görüntüsü.

1784233018968.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayar ekranlarındaki ölü pikselleri, ışık sızmalarını, ghosting ve tepki süresini test etmek için GitHub ile bir web sitesi geliştirdim. Umarım işinize yarar.

Projenin özellikleri:
• Ölü piksel testi: Ekranı sırasıyla ana renklere boyayarak bozuk veya sıkışmış pikselleri kolayca yakalamanızı sağlar.
• Işık sızması ve IPS glow testi: Siyah ekranda panel sızmalarını ve IPS parlamalarını net şekilde görmenizi sağlar.
• Ghosting & tepki süresi testi: Farklı hızlarda hareket eden neon UFO animasyonları ile ekran gecikmesini ölçer.

Not: Canlı test linkine GitHub sayfasının sağ tarafındaki "about" kısmından veya readme açıklamasındaki büyük butondan ulaşabilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum, umarım beğenirsiniz.

GitHub repository: Github

Sitenin ekran görüntüsü.

Eki Görüntüle 266292
Güzel olmuş ellerinize sağlık. AI kullanıldı mı?

1784234182682.webp

Ellerinize sağlık hocam. Ekte bulunan elementi

(<div class="card" style="cursor: default; border-color: rgba(255, 255, 255, 0.05); --darkreader-inline-border-top: var(--darkreader-border-ffffff0d, rgba(48, 52, 54, 0.05)); --darkreader-inline-border-right: var(--darkreader-border-ffffff0d, rgba(48, 52, 54, 0.05)); --darkreader-inline-border-bottom: var(--darkreader-border-ffffff0d, rgba(48, 52, 54, 0.05)); --darkreader-inline-border-left: var(--darkreader-border-ffffff0d, rgba(48, 52, 54, 0.05));" data-darkreader-inline-border-top="" data-darkreader-inline-border-right="" data-darkreader-inline-border-bottom="" data-darkreader-inline-border-left="">
<h3>⚙️ Nasıl Kontrol Edilir?</h3>
<p>Ölü pikseller genellikle ekranda kalan küçük toz taneleri gibi görünür. Farklı renk testlerinde rengi değişmeyen noktaları inceleyin.</p>
</div>)

Menüde yer alan bir element gibi göstermek yerine front endde farklı bir yaklaşım denemenizi öneririm. İyi kodlar :)