Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Kılıç birazcık daha detaylı bir şekilde yere inse mükemmel olur.
Böyle çok hızlı olmuş.
Eğer zayıf saldırı animasyonu olarak yapıldıysa bence olması gereken. Fakat dikey vuruşlar genelde güçlü vuruşlarda oluyor diye alıştım ben. Güçlü vuruş olarak yapıldıysa haklısınız daha uzun sürse ve daha detaylı olsa daha iyi olur muş. Ek olarak kılıç yere vuruncaya kadar ki kısmı için sanki kılıcı çok hızlı sallıyormuş gibi bir iz eklerseniz mükemmel olur. Karakter çok güzel. Animasyonda çok güzel.
Dogan6cı
Başarılı
Çizimleri öğrendim, birkaç şey de çizdim. Sıra geldi animasyona. Kısacık şey saatlerimi de alsa yaptım. Nasıl olmuş peki? Eleştiriye açığım.
Eki Görüntüle 187350
Hocam bu çizere bir bakın isterseniz sizin tarzınızla uyumlu.
not_furware_virus.rom
Uzman
Çok hatası olsada ilk yapım için gayet iyi.
A.I
Çalışkan
Hocam bu çizere bir bakın isterseniz sizin tarzınızla uyumlu.
Ondan bakmıştım zaten. Animasyon yapmak için onun tutorialından öğrendim.
Biraz daha detaylı olaibilrmiş evet.Diğerlerini daha dikkatli olacağım zaten.Teşekkürler.Eğer zayıf saldırı animasyonu olarak yapıldıysa bence olması gereken. Fakat dikey vuruşlar genelde güçlü vuruşlarda oluyor diye alıştım ben. Güçlü vuruş olarak yapıldıysa haklısınız daha uzun sürse ve daha detaylı olsa daha iyi olur muş. Ek olarak kılıç yere vuruncaya kadar ki kısmı için sanki kılıcı çok hızlı sallıyormuş gibi bir iz eklerseniz mükemmel olur. Karakter çok güzel. Animasyonda çok güzel.
Ne gibi hatalar? Söylerseniz sevinirim.
not_furware_virus.rom
Uzman
En basitinden okunabilirliğinde sıkıntı var. Silahın rengi ile silahın yere vurduğundaki duman renginin aynı olması bir bütünlük hissi veriyor. Yani ilk bakışta duman olduğunu anlayamazsın. Tonlama, ışıklandırma ve gölgelendirme yok. Renk seçimin fena değil ancak karakterin hatlandırması çok basit. Ayrıca sanki silah kendi biçimini tam koruyamıyor gibi. Bu yüzden sürekliliğinde bir tuhaflık olduğu hissi veriyor.
A.I
Çalışkan
En basitinden okunabilirliğinde sıkıntı var. Silahın rengi ile silahın yere vurduğundaki duman renginin aynı olması bir bütünlük hissi veriyor. Yani ilk bakışta duman olduğunu anlayamazsın. Tonlama, ışıklandırma ve gölgelendirme yok. Renk seçimin fena değil ancak karakterin hatlandırması çok basit. Ayrıca sanki silah kendi biçimini tam koruyamıyor gibi. Bu yüzden sürekliliğinde bir tuhaflık olduğu hissi veriyor.
Hmm...buradaki tek yanlışınız o kılıçtan çıkan şeyin duman olduğunu sanmanız sanırsam. Bir efekt o. Kılıçtan çıkan bir şey. Onun dışındaki her şey mantıklı ve dikkat etmem gereken şeyler. Teşekkürler. Eleştiriniz için.
not_furware_virus.rom
Uzman
Hmm...buradaki tek yanlışınız o kılıçtan çıkan şeyin duman olduğunu sanmanız sanırsam. Bir efekt o. Kılıçtan çıkan bir şey. Onun dışındaki her şey mantıklı ve dikkat etmem gereken şeyler. Teşekkürler. Eleştiriniz için.
Duman olmasa bile, kılıç bu animasyonda form değiştirmediği (değiştiriyorsa bile bu hissiyatı yaratmadığı) ve rengi de aynı kaldığı için tam olarak ne olduğu net anlaşılmıyor demeye çalıştım.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-