Korsan kullandığınızda ürünün Lisans Sözleşmesindeki hükümleri ihlal etmiş oluyorsunuz.
Lisans Sözleşmesindeki hükümler, 6 dolara lisans alan birinin umrunda değildir bence. İptal olsa da bir şey kaybedeceğini sanmıyorum.

Herhangi bir problem yaşar mıyım ?
Yaşamazsın büyük ihtimal, aynısını Windows lisans anahtarları için diyorlardı. 5 TL'ye aldığım key'i 8 yıldır kullanıyorum.

Bu tür lisansları önermiyorum.

Bu normalde toplu lisanslama ile satılan bir lisans, Microsoft normal şartlarda bireysel kullanım için bu tür lisansların satışına izin vermiyor kullanıcı sözleşmesinde. Korsandan bir farkı yok.

Eğer maddi durumunuz varsa Microsoft'un son kullanıcılara sattığı resmi ürününü satın almanızı öneririm. Eğer maddi durumunuz yoksa mas kullanmak bence en iyi seçenek.

Ya da Microsoft Office kullanmanızı şart kılan özel bir sebep yoksa onlyoffice, LibreOffice gibi ücretsiz alternatifleri düşünebilirsiniz.

Dostum kötü bir şeyler olur mu?

Herhangi bir problem yaşar mıyım?

Büyük ihtimalle yaşamazsınız çünkü Microsoft çok takmıyor ama %100 garanti değil.
Ancak ben hala bu tür lisansları almak yerine Microsoft activation scripts kullanmayı daha mantıklı buluyorum.

Dostum kötü bir şeyler olur mu?

Olabilecek maksimum kötü şey aktivasyonunuzun daha sonra Microsoft tarafından iptal edilmesi. Ama çok nadiren oluyor.

Büyük ihtimalle yaşamazsınız çünkü Microsoft çok takmıyor ama %100 garanti değil.

Ancak ben hala bu tür lisansları almak yerine Microsoft activation scripts kullanmayı daha mantıklı buluyorum.

CMD ile yükledi Office'yi.

Olabilecek maksimum kötü şey aktivasyonunuzun daha sonra Microsoft tarafından iptal edilmesi. Ama çok nadiren oluyor.

Tamam sağ ol.

2024'lerde aynı şekilde değil mi hocam?

Bildiğim kadarıyla LTSC sürümü zaten öyle yükleniyor. Ama sizin kullandığınız dosyayı (eğer doğrudan Microsoft'tan indirmediyseniz) zararlı yazılım durumu konusunda garanti veremem tabi ki eğer onu soruyorsunaz. İsterseniz güvenlik yazılımınız veya VirusTotal gibi sitelerden taratabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla LTSC sürümü zaten öyle yükleniyor. Ama sizin kullandığınız dosyayı (eğer doğrudan Microsoft'dan indirmediyseniz) zararlı yazılım durumu konusunda garanti veremem tabi ki eğer onu soruyorsunaz. İsterseniz güvenlik yazılımınız veya VirusTotal gibi sitelerden taratabilirsiniz.
Eset virüs total temiz dedi.

Bildiğim kadarıyla LTSC sürümü zaten öyle yükleniyor. Ama sizin kullandığınız dosyayı (eğer doğrudan Microsoft'tan indirmediyseniz) zararlı yazılım durumu konusunda garanti veremem tabi ki eğer onu soruyorsunaz. İsterseniz güvenlik yazılımınız veya VirusTotal gibi sitelerden taratabilirsiniz.
Neyse kullanalım hocam.

Saglamlisansi biliyor musunuz

Son düzenleme: