Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

wertt

Başarılı
Yer
İzmir
Mesajların altına koyulan emoji veya ifadeler hakkında bir önerim var. Mesela birisi konuda yaptığı yazım yanlışı yüzünden susturma yediği için konudaki diğer üyelere cevap veremiyor. Susturma yediğini ifade etmek için ufak bir ifade eklenirse konudaki arkadaşlar da mesajlarına neden cevap verilmediğine dair bir fikir sahibi olur. Buna benzer fikirleri bu konu altında toplasak ve tartışsak güzel olur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 26 Eksi
Bence ceza alan bir kişinin hiçbir şey yapamaması iyi bir şey, neden ceza alacak hareketler yapmaması gerektiğini anlaması adına.

Ama "Susturuldu." veya "Uzaklaştırıldı." tarzı bir yazı eklenebilir profil fotoğrafının üstüne altına falan.

Yeşil forumda çok yaşadım bunu, konu açıyorum yaptığım ufak tefek bir hata yüzünden 1 saat uyarı yiyorum, konuya cevap geliyor, yanıtlayamıyorum. En azından uyarı yiyenler, uyarı yediğini bildirecek bir emojiye sahip olursa güzel olur, sadece uyarı yendiğinde aktif olacak bir emoji.

Kocaman "Cezalı Üye veya Cezalı" diye bir tag değil de küçük bir ifade gelebilir.

1715167170379.webp

Örnek olarak. Tabii bunun üzerinde oynamalar yapılmalı.

Cezalıyken ad üzerinin çizilmesi gibi bir şey daha uygun değil mi?

• Beğendim
İfadeler: 683
Ama "Susturuldu." veya "Uzaklaştırıldı." tarzı bir yazı eklenebilir profil fotoğrafının üstüne altına falan.
Böyle bir şey gelmeyeceğini bir öneride Recep abi mi Enes abi mi ne söylemişti.
Kocaman "Cezalı Üye veya Cezalı" diye bir tag değil de küçük bir ifade gelebilir.

Eki Görüntüle 44378

Örnek olarak. Tabii bunun üzerinde oynamalar yapılmalı.
Buldum @EsatKa sayesinde.

Dosya Ekleri

• IMG_0156.webp
    IMG_0156.webp
    339,1 KB · Görüntüleme: 114