meraklıadam 16

Çalışkan
Mesela hakaret suçundan giren ve örnek veriyorum cinayet suçundan giren aynı koğuşta mı kalıyor? Bir de orada TV veya internet var mı?

Mesela hakaret suçundan giren ve örnek veriyorum cinayet suçundan giren aynı koğuşta mı kalıyor? Bir de orada TV veya internet var mı?

Kardeşim kasten adam öldürme teşebbüsden girdi cinayetle yatan adamlarla aynı koğuşta kalıyordu önce Maltepe cevaza evi sonra kartal cezaevi daha sonra amasra cezaevi en sonda samsun kavak cezaevinde yattı şimdi şartlı tahliye oldu 5 sene sartlısı var örnek tecavüzcüleri cinselleri ayrı koğuşa atıyorlar.

Yani bir insanı öldürmedin ama yaralıdın en kötü 5 sene yatıyon içerde.

Evet evet badem sütlü latte bile var.

Hocam cezaevi oyun parki degil ora ya.

Bro yurtdışında var, yakında buraya gelirse de şaşırmam Avrupa Birliği Uyum Yasası gibi saçmalıklarla. Zaten pembe oda hakkı falan var günümüzde mahkumların. Kapalı cezaevinin bile korkulacak yanı kalmadı. Zaten birisini vursan maksimum 10 yıl yatıp çıkacaksın gelen aflardan. Cezaevi şartları Rusya'daki gibi olmalı. Bizde bal bile veriyorlar dallamalara.

Verdiğin iki suç örneği aynı koğuşta kalabilir. Ama kesin olarak birlikte barındırılması yasak suçlar var, örneğin cinsel ve cinayet gibi. TV var, internet tabii ki yok.