Mesela şöyle cezalı olanların yanında cezalı diye bir tag olsun. Mesela perma ban yiyenler için normal 1 aylık banlar için getirilebilir. @Recep Baltaş
Daha önce bunun sonuçlarını gördük. Bu defa bu üye neden ceza aldı tarzında hesap sormalar meydana geliyor. Bundan ötürü bu özelliği şimdilik açmayacağımızı net bir biçimde dile getirebilirim.
Mesela şöyle cezalı olanların yanında cezalı diye bir tag olsun. Mesela perma ban yiyenler için normal 1 aylık banlar için getirilebilir. @Recep Baltaş
XenForo çoğu forumda görüyorum. Ceza alıyoruz ve geri dönüş yapamıyoruz. Yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum.
Mikail Fidan'ın belirttiği neden gibi bir şey varsa açmaya gerek yok.
"Herkes bir üstteki kullanıcının neden ceza almış olabileceğini tartışmaya başladığından konular dağılmaya başladı ve biz de bu uygulamaya bir son verdik. Tekrar devreye almayı düşünmüyoruz."
XenForo çoğu forumda görüyorum. Ceza alıyoruz ve geri dönüş yapamıyoruz. Yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum.
Mikail Fidan'ın belirttiği neden gibi bir şey varsa açmaya gerek yok.
"Herkes bir üstteki kullanıcının neden ceza almış olabileceğini tartışmaya başladığından konular dağılmaya başladı ve biz de bu uygulamaya bir son verdik. Tekrar devreye almayı düşünmüyoruz."
Ban yediğinizde Sosyal'i kapatırken bu konu ile kapatırsanız profilinizde ban yedim yazar. Eğer biri profilinize bakarsa ban yediğinizi anlayabilir. Bu arada şurada yazıyor: Son görüntülediğiniz yerde ban yedim yazar. Biri size yazarsa görüp yazmadığınızı zannetmez.