Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Daha önce bunun sonuçlarını gördük. Bu defa bu üye neden ceza aldı tarzında hesap sormalar meydana geliyor. Bundan ötürü bu özelliği şimdilik açmayacağımızı net bir biçimde dile getirebilirim.
- Makaleler
- 9
Tag değilde isminin üstü çizilebilir.
Kullanıcı forumdan yasaklanır ise oluyor zaten.
@Enes3078'in dediği gibi üyeler bu niye ceza aldı falan filan diye soracak. Gerek yok.Mesela şöyle cezalı olanların yanında cezalı diye bir tag olsun. Mesela perma ban yiyenler için normal 1 aylık banlar için getirilebilir.
@Recep Baltaş
- Makaleler
- 3
XenForo çoğu forumda görüyorum. Ceza alıyoruz ve geri dönüş yapamıyoruz. Yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum.
Mikail Fidan'ın belirttiği neden gibi bir şey varsa açmaya gerek yok.
"Herkes bir üstteki kullanıcının neden ceza almış olabileceğini tartışmaya başladığından konular dağılmaya başladı ve biz de bu uygulamaya bir son verdik. Tekrar devreye almayı düşünmüyoruz."
"Herkes bir üstteki kullanıcının neden ceza almış olabileceğini tartışmaya başladığından konular dağılmaya başladı ve biz de bu uygulamaya bir son verdik. Tekrar devreye almayı düşünmüyoruz."
Kesinlikle ben de bunu istiyordum.XenForo çoğu forumda görüyorum. Ceza alıyoruz ve geri dönüş yapamıyoruz. Yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum.
Eki Görüntüle 39088
- Makaleler
- 4
Olsa iyi olurdu belki ama bununla alakalı açılan her konuda yapılmayacağı dile getirildi. Mesela bu:
https://techolay.net/sosyal/konu/cezali-olanlar-icin-oezel-bir-tag-getirilebilir.9549/
https://techolay.net/sosyal/konu/cezali-olanlar-icin-oezel-bir-tag-getirilebilir.9549/
- Makaleler
- 3
Sevmediğiniz kişiyi rapor spam'leyerek canlı banlatma hizmeti. Kaçırılmaz fırsat.
- Makaleler
- 7
Bu konudan sonra ilaç gibi gelecek eğer gelirse.
techolay.net
Ban yedim
Ban yediğinizde Sosyal'i kapatırken bu konu ile kapatırsanız profilinizde ban yedim yazar. Eğer biri profilinize bakarsa ban yediğinizi anlayabilir. Bu arada şurada yazıyor: Son görüntülediğiniz yerde ban yedim yazar. Biri size yazarsa görüp yazmadığınızı zannetmez.