CFMOTO 250SR vs Bajaj Pulsar RS200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan everest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
  • Etiketler Etiketler
    200

everest

Yetkin
Selam,

İkinci el olarak alacağım. Tahminen 2027 Mart-Nisan gibi elimdeki Raider'ı elden çıkarıp üstüne ekleyerek almayı düşünüyorum.

İki motor arasında iki taraf da birbirine sallıyor. RS200 tarafına daha yakınım, ek olarak şekli şemali de hoşuma gidiyor.

Diğer yandan kâğıt üstünde 250SR'ın değerleri bir tık daha yüksek.

Önerilerinizi "Kanka bu Çin malı, alma bunu, bu çöp makine." kafasıyla yapmadan yazarsanız sevinirim.

Yolda çikolatalı milkshake içmek için 250sr, tanıdık ustayı zengin etmek için RS 200 alabilirsin. Bütçen ne kadar tam bilmiyorum ama temiz bir CB250R bulmak daha mantıklı.

Yolda çikolatalı milkshake içmek için 250sr, tanıdık ustayı zengin etmek için RS 200 alabilirsin. Bütçen ne kadar tam bilmiyorum ama temiz bir CB250R bulmak daha mantıklı.
İnan temiz Japon'a çıkacak bütçem olsa konu açmaya tenezzül etmezdim.

Bütçen ne, kaç model istiyorsun bunları söylememişsin. NS 200 veya RTR 200 daha iyi olur bence. RTR 200 ile 20K KM'ye yakın yol yaptım. İkisi de bakımları aksatmadıkça ömürlük, sağlam motor. RS'in görünümü bence çirkin ve grenajlar gıcırdayıp ses yapıyor diyorlar. Ama illa racing alacağım diyorsan RS 200 de alınabilir. Cefalet Moto'ya ben olsam bulaşmazdım.

Voge 250RR kesinlikle.

Parçası vesaire çok fazla fakat çok sorunlu bir motor. NS200 onun yanında baba kalır.

Voge 250RR kesinlikle.

Parçası vesaire çok fazla fakat çok sorunlu bir motor. NS200 onun yanında baba kalır.
Neresi çok sorunlu, ben öyle çok bir sorun yaşamadım. 20.000 Km'ye az kaldı bir kere elektrik tesisatında bir sorun yaşadım motor marş almıyordu, götürdüm yaptırdım. O da kronik olan bir arıza değildi. Sorunsuz motor yok zaten ama RTR 200 de NS 200 kadar uzun ömürlü ve dayanıklı bi bloğa sahip.

İkisi de ortalama motorlar. 250 sr hız ve tork olarak biraz daha tatmin eder. RS200 ise stok olarak tank pad vs geliyordu sanırım biraz daha dolu. Ama virajda falan CFMOTO öne geçer ters süspansiyondan dolayı.

Kaydırmalı debriyaj da var 250 sr da.

Cf moto sorun yaşatmadığı sürece daha zevkli kısacası. Bende sadece artçı olarak binmiştim.

Merhaba, belirtmeyi ihmal etmişim.

Her ikisi de 2024+ bir model düşünüyorum, 150-160K bütçe aralığım. Görünüm kısmını göreceli bir kavram olduğu için dikkate almam zor ama grenajların gıcırdaması konusu aklımda olacak sağolun.

2023 CFMOTO'su olan dostum vardı bir sorun yaşamamış. Bu aletin tek silindir bir Çin malı olduğunu bilip fazla sıkmazsan, düzenli bakım yaparsan, lastiğini kesinlikle iyi bir lastik yaparsan, bir de soğutma sıvısını Motul marka daha iyi bir sıvıyla değiştirirsen minimum sorun ve maksimum keyifle kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…