Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, yıllar önce bir motovlog kanalında modifiyeli halini gördüm aşık oldum hâlâ da aşığım. Motorlar hakkında bilgisi olan biri varsa bu motor hakkında bilgiler yazabilir mi? Almak isterim bu motoru. Pulsar RS200. Amatör motosiklet kullanıcısıyım bu arada.

O paralara alabiliceğin en iyi motor olabilir. Dominar kullanıcısıyım. Bajaj gerçekten sağlam ve güzel motorlar üretiyor. Birkaç önemsiz kroniği vardı ama tam hatırlamıyorum başınıza dert açmayacak kronikler. Koruma takozunuzu takarsınız düşürürseniz grenajlara zarar gelmesin diye. Daha önceden motor tecrübeniz olduysa eğer kesinlikle bir sonraki adıma taşıyabilecek güzel bir motor.

Tipi güzel, sağlam motor çok rahat 40.000 km arızasız götürebilecek kapasiteye sahip, hint motorudur bir Japon değil elbet ama CFMOTO ve diğer tüm çinlilerden blok anlamında daha iyidir. Oturuş ve gidon pozisyonu sebebi ile sevmediğim bir motor. Oturuşu rahat supersport oturuş isteyen biriyseniz size göre değil ama.

Arkadaşlar, yıllar önce bir motovlog kanalında modifiyeli halini gördüm aşık oldum hâlâ da aşığım. Motorlar hakkında bilgisi olan biri varsa bu motor hakkında bilgiler yazabilir mi? Almak isterim bu motoru. Pulsar RS200. Amatör motosiklet kullanıcısıyım bu arada.
Şubat ayında aldım, gayet güzel motor soruların varsa sor.

Amatör motosiklet kullanıcısı olduğum için aklıma pek bir soru gelmiyor ama 1.88 boyu olan biri için nasıldır bu motor?

Motosiklet altında biraz ufak kalır bende 1.94'üm bunu sorun etmiyorsan problem yok. Genel olarak

+Performansı iyi
+Tüketimi az
+Parçaları ucuz (rakiplerine göre)
+Ön arka abs (BYBRE frenler ile çok iyi duruyor).
+Üstünde dağılacak mı bozulacak mı duracak mı korkuları yaşatmıyor.

-Grenajları çok kötü
-Kadran çok eski
-Grenejlardan ses geliyor (TRIM)fabrikasyon

Bana sorarsan niye aldın diye ben sorunsuzluk ve tipi yüzünden aldım yoksa açıkçası NK hoşuma gidiyordu ama uğraşmak istemedim iyi de bunu almışım arkadaşımda nk aldı pişman.