2. el almayı planlıyorum, halihazırda Jupiter 125 kullanıyorum ancak bel fıtığından dolayı süspansiyonu iyi bir motora geçmeyi planlıyorum. Üniversitede falan da kullanacağım bunu. Sizce alınır mı? Kronik problemleri neler?
Detaylar
Kim cevapladı?2. el almayı planlıyorum, halihazırda jupiter 125 kullanıyorum ancak bel fıtığından dolayı süspansiyonu iyi bir motora geçmeyi planlıyorum. Üniversitede falan da kullanacağım bunu. Sizce alınır mı? Kronik problemleri neler?
Yamaha XMAX en beğendiğim motorlardan hocam, bence Honda Forza'nın da bir tık önünde. Ben de bu sene içinde almayı düşünüyorum. Bu tarz motorlarda çok sorun bulamazsınız, zaten çok nadirdir hatalarının olması. Ek olarak, kronik sorunlar yıla göre de değişiyor. Her yeni modelde illaki kronikler oluyor ama öyle Çin motorları gibi sorunlar yaratmıyor.
emre259 55
Başarılı
Benim için bu klasmanda top nokta. Güzel fiyata temizini bulursan almamak için hiçbir sebep yok. Nazı niyazı yok, gazı açtın mı gider, oturuş pozisyonu yeterli. Tech Max'lerde jel koltuk oluyor bütçeniz varsa onu tercih edin. Onun haricinde 2 tam boy kamp sandalyesi bir kamp masası ve zerzavatla doldurabildiğim motor benim için zaten yeter.
Maşallah hocam, kazasız belasız.Benim için bu klasmanda top nokta. Güzel fiyata temizini bulursan almamak için hiçbir sebep yok. Nazı niyazı yok, gazı açtın mı gider, oturuş pozisyonu yeterli. Tech Max'lerde jel koltuk oluyor bütçeniz varsa onu tercih edin. Onun haricinde 2 tam boy kamp sandalyesi bir kamp masası ve zerzavatla doldurabildiğim motor benim için zaten yeter.Eki Görüntüle 267288
@emre259, kaç model hocam benim bu eski analog ekranlar çok hoşuma gidiyor alacağım zaman tercihim o olacak gibi.
allah kaza bela vermesin inşallah çok yakışıklı motor, inşallah bulabilirim bendeBenim için bu klasmanda top nokta. Güzel fiyata temizini bulursan almamak için hiçbir sebep yok. Nazı niyazı yok, gazı açtın mı gider, oturuş pozisyonu yeterli. Tech Max'lerde jel koltuk oluyor bütçeniz varsa onu tercih edin. Onun haricinde 2 tam boy kamp sandalyesi bir kamp masası ve zerzavatla doldurabildiğim motor benim için zaten yeter.Eki Görüntüle 267288
emre259 55
Başarılı
Teşekkürler darısı size diyelim.Maşallah hocam, kazasız belasız.
kaç model hocam benim bu eski analog ekranlar çok hoşuma gidiyor alacağım zaman tercihim o olacak gibi.
Zevkler benzer, ben eski kasayı yeni kasadan daha çok beğeniyorum. Özellikle dış tasarım ve klasik kadran. Motor 2021 model, 13.000 km de bir tanıdıktan aldık.
Kadran ve kasa 2023te değişti diye biliyorum. Bu yüzden 2021-2022 altına düşmeden bakılsa hoş olur.
Teşekkürler darısı size diyelim.
Zevkler benzer, ben eski kasayı yeni kasadan daha çok beğeniyorum. Özellikle dış tasarım ve klasik kadran. Motor 2021 model, 13.000 km de bir tanıdıktan aldık.
Kadran ve kasa 2023'te değişti diye biliyorum. Bu yüzden 2021-2022 altına düşmeden bakılsa hoş olur.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.