R3Coil

Çalışkan
Herkese merhaba,

Severek bindiğim, yıllardır benimle olan 2016 model Yamaha MT-10 motosikletim var. Tarz değişikliği sebebiyle R6 kırlangıç kasa ile takas teklifi var bir tane 2013 model 50.000 km'de. Siz olsaydınız yapar mıydınız? Maliyet vs. her şeyi göz önünde bulundurunuz ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarz değişikliği açısından bu tamamen senin kararın ona bir şey diyemem iki motor da güzel motor ve güzel gözüküyorlar. Ancak daha eski bir modele geçeceğin ve temiz olduğunu çok iyi sorgulaman, kesinlikle ekspere sokman gereken bir model onu söyleyeyim.

Tarz değişikliği açısından geçilebilir, ama ekspersiz kesinlikle alma, ustana mutlaka göster.

İlla tarz değişikliği yapacaksan;
  • Mt 10'daki konfor R6 da yok.
  • R6 Honda 600rr gibi esnek değil çok hırçın.
  • R6 alır almaz rosso 3 ya da ayarında lastik takımı hayırlı olsun.
_ elektrik sistemini komple Exper yaptırman gerekli soketler kronik sıkıntılı.
  • Benim 2015 modelde vites geçişleri çok sert, özellikle vites düşürürken metal kopması gibi sert bir ses geliyor 2013'te var mı bilmiyorum varsa alışman gerekli.
  • Arka seleye artcı varsa MT10 gibi rahat değil isyan eder.
  • Yazılım yükleme vs varsa uzak dur orijinale dönünce ayar tutmuyor.
  • Mt 10 gibi yakar küçük CC az yakar gibi düşüncen olmasın.
Sabaha kadar yazarım da aklıma gelmiyor.
Alıcaksan 25 000 km de 2015 model ve üzeri al derim.

2013'te var mı bilmiyorum varsa alışman gerekli.
O bahsettiğin ses gelmiyor fakat vites geçişlerinin sertliğine imzamı atarım, gerçekten sert. Çıktığı dönem Japonlar buna nasıl dikkat etmemiş anlamıyorum, geçen yıl etkinlikte arkadaşım sayesinde kullanma fırsatım oldu 2013 modeli. İlk yakındığım şey vites geçişinin çok sert olmasıydı...

O bahsettiğin ses gelmiyor fakat vites geçişlerinin sertliğine imzamı atarım, gerçekten sert. Çıktığı dönem Japon'lar buna nasıl dikkat etmemiş anlamıyorum, geçen yıl etkinlikte arkadaşım sayesinde kullanma fırsatım oldu 2013 modeli. İlk yakındığım şey vites geçişinin çok sert olmasıydı...

Mühendisler farkında, şanzımanı yüksek devire göre ayarlamışlar 13 bin devir üzeri pürüzsüz geçiyor, yavaşlarken başlıyor sertlik dog-enga dedikleri köpekdişi diye tabir ediyoruz biri birine yakın dişliler o yüzden. Debriyaj sistemi de ona göre tasarlanmış, detayı çok.