CFMOTO 250SR vs Bajaj Pulsar RS200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan everest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    200
Aktif kullanan bir tanıdığım var 2024 model SR var, özellikle bir sorun yaşamadı ama parça bulma konusunda çok ciddi sorun yaşadı bundan 1 yıl kadar önce. Her gün kaza yapmıyoruz tabii ama olası bir hususta uzun süreler beklemek sorun olur. Bunun dışında RS kullanan bir arkadaşım da var o da keza bir sorun yaşamadığını söylüyor, bu konuda da ikisi birbirini yiyor.

Bunun haricinde yukarıdaki öneride Voge 250RR önerisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Parça tarafında Japon bile sorun yaşıyor hocam. Voge tabii ki bazı yerlerde kaliteli ama ben CF alın derim ya. Dediklerimi yaparsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır.

Gidip sürekli redline sokarsanız Yamaha da cefalet olur. Kullandığınız ürünün limitlerini bilerek kullanırsanız bir şey olmaz. Bir de o stok sıvı fazla kalitesiz dediğim gibi iyi bir sıvıyla değiştirin. Maliyeti düşürmek için ucuz koyulmuş.

Dominar 400, 400 UG de düşünebilirsin biraz daha ağır motor diğerleri kadar çevik değil, ama uzun yola falan da çıkarsan çok iyi zevkli tercih. Güç olarak da tabiki çok daha güçlü. O paraya 15.000 km civarı 2022-2024 model bulunabilir sanırım.

250 SR kesinlikle kroniği falan yok, blokları sağlam. Ben de 250 NK vardı, motorun içinden geçtim neredeyse, başka hiçbir şey olmadı; sadece yağmurda fan açma sorunu oldu, onu da hemen yazılımla düzeltiyorlar. Makine ciğerli hızlanışı işi tekere geliyor rahatça. Sadece MT25 ve Duke 250'ye yanaşamıyor. SR içinde keza yazdıklarım geçerli.

Bajaj çok daha sağlam, CF çöpü adamı öldürür.

Ekranı ayrı bozulur, soğutucusu ayrı patlar, arıza ışığı kafasına göre yanar, parça desen bulursun belki ama ne fiyata bulursun orası ayrı.

CFMOTO'ya bineceğine şerefinle otobüse bin daha iyi, git activa al dio al en azından yolda kalma.

Bana kalırsa 200-250CC için vitesin eşekliği ile uğraşılmaz, ula zaten gitse gitse en baba 140-150kmh gidecek onun için de 6 vites var.

Rica ediyorum, bana CF'yi anlatmayın benim motor çeketi çoğunuzun 5 yılda yapacağı kilometreyi 2 yılda yapıyor.

Cf çok kilometre yapmayacaktır, bajaj yine az çok 100bini devirir çok iyi kullanımla, git abi pcx al paran yoksa dio al activa al.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…