Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
CFW Switch aldım fakat FPS locker nasıl kaldıracağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
İlk önce edizon var mı bir kontrol et. Oyundayken l + D-pad aşağı + r joystick bas eğer menü geliyorsa kuruludur daha sonra FPS locker var mı diye kontrol et yoksa bu ikisini kur, HB App Store da varlar diye biliyorum. Daha sonra bu menüde increase target FPS dersen kilidi istediğin gibi ayarlarsın lakin Pokemon violet gibi bazı oyunlar bunu desteklemez.
Berke
Başarılı
Hocam HBden uygulamaları indirdim ama menüde bulamıyorum nasıl bulabilirim?İlk önce edizon var mı bir kontrol et. Oyundayken l + D-pad aşağı + r joystick bas eğer menü geliyorsa kuruludur daha sonra FPS locker var mı diye kontrol et yoksa bu ikisini kur, HB App Store da varlar diye biliyorum. Daha sonra bu menüde increase target FPS dersen kilidi istediğin gibi ayarlarsın lakin Pokemon violet gibi bazı oyunlar bunu desteklemez.
erdym
Üstün
Hocam HB'den uygulamaları indirdim ama menüde bulamıyorum nasıl bulabilirim?
HB'den indirdiğin uygulamalar ne? Edizon'u indirdiysen applet mode ile Album'e girersen gözükür orada.
Berke
Başarılı
HB'den indirdiğin uygulamalar ne? Edizon'u indirdiysen applet mode ile Album'e girersen gözükür orada.
FPS lockeri indirdim fakat bulamıyorum albüm kısımında.
erdym
Üstün
FPS lockeri indirdim fakat bulamıyorum albüm kısımında.
Albüm uygulaması değil zaten O, edizon arayüzünde çıkıyor.
Berke
Başarılı
Albüm uygulaması değil zaten O, edizon arayüzünde çıkıyor.
Hocam size nasıl ulaşabilirim direkt konuşalım anca öyle halledebilirim gibi duruyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS