Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5707

Başarılı
Makaleler
4
HEN içermiyor cihaz. İçinde 11 tane civarı oyun var birkaç tanesi çalışmıyor. HEN de olabilir kesin bilmiyorum. Babam cihazı ikinci el almıştı daha sonra PS kafeler de içindeki oyunların yenilenebileceğini demişti paket halinde. Orijinal yazılıma döndürebilir miyim?

1737122593027.webp

Farklı bir konuda açıılmış bunda da işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet döner orijinal yazılımı siteden indirin ardından USB'ye hazırlayın ve sistem güncelleme kısmından USB'yi seçin ve direkt kurun orijinal yazılımı.
Evet döner orijinal yazılımı siteden indirin ardından USB'ye hazırlayın ve sistem güncelleme kısmından USB'yi seçin ve direkt kurun orijinal yazılımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Spoilerde yazan yöntemi de deneyebilirsiniz ama neden orijinale donmek istediginizi anlamadim. Oyunun online sunucularinin cogu kapali. Calismayan oyunlar icin tekrar yükleme yapabilirsiniz eger elinizde PC varsa, hatta PC'ye bile gerek yok telefon + dönüştürücü ve flash bellek ile oyun yükleme isiniz tamamlanir. Hen, Cfw farketmezsizin. Yani bunun icin PS kafeye para vermeye gerek var mi bilemedim.

Neden orijinal haline döndürmek istiyorsunuz? Jailbreak'li PS3 kullanmak daha mantıklı. Tabii illa orijinal olsun diyorsanız sürprizbozan içine attığınız yöntemle orijinal yapabilirsiniz cihazı. OFW sürümleri PlayStation'ın kendi sitesinde paylaşılıyor, oradan bulabilirsiniz.