Champions 2025 seti alınır mı?

Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar, hesabıma daha önce hiç champions seti almadım ama hesap da, nereden baksanız, dolu gibi. Gerek var mı, bilemedim. Sizce? Set: 6640 VP.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin zevkine uyuyorsa tasarımını, sesini vs. sevdiysen alabilirsin. Gerçi hangi skini alsan da bir süre sonra sıkıyor.

Champions her zaman özel bir skin setidir. Hesabı satmak istesen alıcı Champions ve onun gibi tek seferlik gelen set var mı yok mu ona bile dikkat eder.

Senin zevkine uyuyorsa tasarımını, sesini vs. sevdiysen alabilirsin. Gerçi hangi skini alsan da bir süre sonra sıkıyor.

Hocam kelebek güzel gibi aslında. Hiç kelebek skini olmadığı için de alabilirim aslında.

Champions her zaman özel bir skin setidir. Hesabı satmak istesen alıcı Champions ve onun gibi tek seferlik gelen set var mı yok mu ona bile dikkat eder.

O da doğru hocam o yüzden de almak istiyorum.

Champions'ın da bir esprisi kalmadı artık. 1.500 TL verilir mi emin değilim. Hesabınıza denk miktarda değer de katmayacak.

Sadece kelebek alınabiliyorsa ben kelebek alır geçerdim vandal kötüymüş.

Sadece kelebek alınabiliyorsa ben kelebek alır geçerdim vandal kötüymüş.

Hocam kelebek alana kadar 1K VP ekleyip tüm set alınabiliniyor. O yüzden direk tüm seti almayı planlıyorum.

Champions'ın da bir esprisi kalmadı artık. 1.500 TL verilir mi emin değilim. Hesabınıza denk miktarda değer de katmayacak.

Hocam ben bunları ölü yatırım olarak düşünüyorum. Satmaya kalksam maksimum yarı fiyatı falan edecek çünkü.

Setleri mixleyip yeni set diye satıyorlar zevkinize göre seçin ama bence vasatın altı bir set.
Vandal için Exo'nun teması ve ulupençenin sesi, kelebek için ise anomali kelebeğin animasyonları ve seslerinin değiştirilmiş hali kullanılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…