Detaylar
Kim cevapladı?CanPatrioTic
Yetkin
Senin zevkine uyuyorsa tasarımını, sesini vs. sevdiysen alabilirsin. Gerçi hangi skini alsan da bir süre sonra sıkıyor.
Ozi2658
Becerikli
Senin zevkine uyuyorsa tasarımını, sesini vs. sevdiysen alabilirsin. Gerçi hangi skini alsan da bir süre sonra sıkıyor.
Hocam kelebek güzel gibi aslında. Hiç kelebek skini olmadığı için de alabilirim aslında.
Champions her zaman özel bir skin setidir. Hesabı satmak istesen alıcı Champions ve onun gibi tek seferlik gelen set var mı yok mu ona bile dikkat eder.
O da doğru hocam o yüzden de almak istiyorum.
Ozi2658
Becerikli
Sadece kelebek alınabiliyorsa ben kelebek alır geçerdim vandal kötüymüş.
Hocam kelebek alana kadar 1K VP ekleyip tüm set alınabiliniyor. O yüzden direk tüm seti almayı planlıyorum.
Champions'ın da bir esprisi kalmadı artık. 1.500 TL verilir mi emin değilim. Hesabınıza denk miktarda değer de katmayacak.
Hocam ben bunları ölü yatırım olarak düşünüyorum. Satmaya kalksam maksimum yarı fiyatı falan edecek çünkü.
Vandalın hissiyatı güzel, bence alınır. Ayrıca champions setleri zaten sadece bir kere geliyor, onu da düşünmek lazım.
Heisenberg
Yetkin
Vandalın görünüşü kötü ama sesi güzel. Kelebek alınır.
erdym
Üstün
Setleri mixleyip yeni set diye satıyorlar zevkinize göre seçin ama bence vasatın altı bir set.
Vandal için Exo'nun teması ve ulupençenin sesi, kelebek için ise anomali kelebeğin animasyonları ve seslerinin değiştirilmiş hali kullanılmış.
Vandal için Exo'nun teması ve ulupençenin sesi, kelebek için ise anomali kelebeğin animasyonları ve seslerinin değiştirilmiş hali kullanılmış.