Rogue 62 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 1.031 Çözümler 1 Beğeniler 1.138 Dün 18:44 #11 Wartz dedi: Çaylı kek. Eki Görüntüle 279412 Genişletmek için tıkla...
MilasRumi 106 Seçkin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.686 Makaleler 12 Çözümler 56 Beğeniler 5.745 Yer Japonya, Fukuoka Dün 19:41 #12 Siyasetten o kadar uzak kalmışım ki bu adamın kim olduğunu dahi hatırlamıyorum.
ElonXMusk 73 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.792 Yer Birleşik Krallık ve ABD Dün 19:44 #13 Recep Baltaş dedi: Kimin öldürdüğünü biliyoruz. Genişletmek için tıkla... Kim?
TeamOFMind 6 Çalışkan Katılım 19 Ocak 2026 Mesajlar 49 Beğeniler 55 Dün 19:47 #14 "Kirk, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki toplu silahlı saldırılar hakkında bir izleyiciyle konuşurken boynundan ölümcül bir şekilde vuruldu ve daha sonra yakındaki bir hastanede öldüğü açıklandı. Soruşturmayı yürüten yetkililer, silahlı saldırganın Kirk'ün konuşma yaptığı yerden yaklaşık 142 yard (130 m) uzaklıktaki bir binanın çatısında konumlandığını belirtti. 22 yaşındaki Tyler James Robinson, ertesi gün yerel şerifin ofisine teslim oldu. Savcılar, Robinson'ı 16 Eylül'de cinayetle suçladı ve saldırının siyasi amaçlı olduğunu iddia ederek ölüm cezası talep edeceklerini açıkladı." @ElonXMusk
"Kirk, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki toplu silahlı saldırılar hakkında bir izleyiciyle konuşurken boynundan ölümcül bir şekilde vuruldu ve daha sonra yakındaki bir hastanede öldüğü açıklandı. Soruşturmayı yürüten yetkililer, silahlı saldırganın Kirk'ün konuşma yaptığı yerden yaklaşık 142 yard (130 m) uzaklıktaki bir binanın çatısında konumlandığını belirtti. 22 yaşındaki Tyler James Robinson, ertesi gün yerel şerifin ofisine teslim oldu. Savcılar, Robinson'ı 16 Eylül'de cinayetle suçladı ve saldırının siyasi amaçlı olduğunu iddia ederek ölüm cezası talep edeceklerini açıkladı." @ElonXMusk
ElonXMusk 73 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.792 Yer Birleşik Krallık ve ABD Dün 20:06 #15 TeamOFMind dedi: "Kirk, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki toplu silahlı saldırılar hakkında bir izleyiciyle konuşurken boynundan ölümcül bir şekilde vuruldu ve daha sonra yakındaki bir hastanede öldüğü açıklandı. Soruşturmayı yürüten yetkililer, silahlı saldırganın Kirk'ün konuşma yaptığı yerden yaklaşık 142 yard (130 m) uzaklıktaki bir binanın çatısında konumlandığını belirtti. 22 yaşındaki Tyler James Robinson, ertesi gün yerel şerifin ofisine teslim oldu. Savcılar, Robinson'ı 16 Eylül'de cinayetle suçladı ve saldırının siyasi amaçlı olduğunu iddia ederek ölüm cezası talep edeceklerini açıkladı." @ElonXMusk Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum.
TeamOFMind dedi: "Kirk, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki toplu silahlı saldırılar hakkında bir izleyiciyle konuşurken boynundan ölümcül bir şekilde vuruldu ve daha sonra yakındaki bir hastanede öldüğü açıklandı. Soruşturmayı yürüten yetkililer, silahlı saldırganın Kirk'ün konuşma yaptığı yerden yaklaşık 142 yard (130 m) uzaklıktaki bir binanın çatısında konumlandığını belirtti. 22 yaşındaki Tyler James Robinson, ertesi gün yerel şerifin ofisine teslim oldu. Savcılar, Robinson'ı 16 Eylül'de cinayetle suçladı ve saldırının siyasi amaçlı olduğunu iddia ederek ölüm cezası talep edeceklerini açıkladı." @ElonXMusk Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum.
pesimist34 106 Seçkin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.242 Makaleler 15 Çözümler 52 Beğeniler 7.779 Yer Bolu Dağı Tüneli Dün 20:12 #16 Recep Baltaş dedi: Kimin öldürdüğünü biliyoruz. Genişletmek için tıkla... Güvendiği lobisi mi? Öyle diyorlar teori olarak internette. Rogue dedi: Eki Görüntüle 279418 Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş dedi: Kimin öldürdüğünü biliyoruz. Genişletmek için tıkla... Güvendiği lobisi mi? Öyle diyorlar teori olarak internette. Rogue dedi: Eki Görüntüle 279418 Genişletmek için tıkla...
Ethem Efe 106 Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.931 Çözümler 11 Beğeniler 3.554 Yer KKTC | Gazimağusa Dün 20:15 #17 Bu adamın memelerini komik bulmayan tek ben olamam ya.
ElonXMusk 73 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.792 Yer Birleşik Krallık ve ABD Dün 20:31 #18 Ethem Efe dedi: Bu adamın memelerini komik bulmayan tek ben olamam ya. Genişletmek için tıkla... Bende varım.
Ethem Efe dedi: Bu adamın memelerini komik bulmayan tek ben olamam ya. Genişletmek için tıkla... Bende varım.