Charm'ımı dinleyen yok ki. Adam dava yememek için üstü kapalı video hazırlıyo, adamı videodan dolayı ifadeye çağırıyolar. Sistemde bi bug var ama.
1728428631542.webp

Charm'ın değindiği noktalara büyük kitlelerin de değinmesi gerekiyor ki bu tip saldırılar son bulsun. Bu iş zıvanadan çıktı ve ucunu tutamıyorlar.

SQL'deki verilerinde dump edilmesi ile savcılığın çok bir eylemde bulunacağını düşünmüyorum. Bu soruna son vermek istiyorlarsa tartıştıkları forumlara veya gruplara çöküp başındakilere zarar vermeliler.

Sadece panel kullananlara hiçbir şey yapmazlar. 2-3 korkutur ifade alır bırakır devlet. Alsada hapise 1-2 yıl yatırır çıkarır. Fakat bu olayların gündeme gelip böyle birkaç ele başının yakalanması müthiş. Daha 3-4 yıl rahatız gibi aramaya totoları yemez.

Sadece video göstererek olmuyor o iş, 2021'de de sanırım aynı bu şekil bir video çekmişti, 2022'de olabilir her neyse, bu konuyla ilgili sunduğu videoların hepsi, üç aşağı beş yukarı aynı. Aynı videoları ısıtıp ısıtıp sunuyor. Ben daha yaptığı bu videolardan birinin bu video vesilesiyle tutuklandığını görmedim, ayrıca bu bilgileri alması için, panel sahiplerinin ıp logları sunması gerekiyor. Buda olmayacağına göre? Charm sadece prim kasıyor bu olaydan, isteyen beni beğenme yağmuruna tutsun.

Sadece video göstererek olmuyor o iş, 3 2021'de de sanırım aynı bu şekil bir video çekmişti, 2022'de olabilir her neyse, bu konuyla ilgili sunduğu videoların hepsi, üç aşağı beş yukarı aynı. Aynı videoları ısıtıp ısıtıp sunuyor. Ben daha yaptığı bu videolardan birinin bu video vesilesiyle tutuklandığını görmedim, ayrıca bu bilgileri alması için, panel sahiplerinin ıp logları sunması gerekiyor. Buda olmayacağına göre? Charm sadece prim kasıyor bu olaydan, isteyen beni beğenme yağmuruna tutsun.
Adam üstüne vazife olmamasına rağmen 250 bin kişinin IP adresini dosyalamış. Bu dosyayı savcılarla paylaştıktan sonra gerisi yüce adalet sistemimize kalmış. Daha ne yapmasını bekliyorsun?