Samet

Başarılı
Ben 20-23.500k arası F/P sistem alacağım. Şu an CharmQuell'in hazır sistemini buldum SSD'yi 1TB Kingston yaptım ama kasayı hangisi seçmeliyim karar veremedim. Kasa hangisi daha iyi olur? Başka önerebileceğiniz sistem varsa söylemeniz çok iyi olur. Hem de sizce daha F/P sistemler çıkar mı? Beklemeli miyim?

Benim fikrimce fiyatı şu anki piyasaya göre çok da F/P bir fiyat değil. Yakın zamanlarda bu fiyatlara 4060 Ti sistemler gördük. Eğer İstanbul gibi büyük kentlerde yaşıyorsanız veya yakınlarınız varsa mağazalarda çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Hatta bu sistemin aynısı daha geçen günlerde 20000 TL'den satıştaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windforce ekran kartlı 550W Gamepower(?) PSU'lu bir sistem için çok pahalı.
Bende gamepower almayacağım Kasa hangisi daha iyi olur diye sordum.

Benim fikrimce fiyatı şu anki piyasaya göre çok da F/P bir fiyat değil. Yakın zamanlarda bu fiyatlara 4060 Ti sistemler gördük. Eğer İstanbul gibi büyük kentlerde yaşıyorsanız veya yakınlarınız varsa mağazalarda çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Hatta bu sistemin aynısı daha geçen günlerde 20000 TL'den satıştaydı.
İstanbul da değilim malasef o sistemleri gördüm bende yakından takip ediyorum ama malasef o zaman alamadım.

Ben 20-23.500k arası F/P sistem alacağım. Şu an CharmQuell'in hazır sistemini buldum SSD'yi 1TB Kingston yaptım ama kasayı hangisi seçmeliyim karar veremedim. kasa hangisi daha iyi olur? Başka önerebileceğiniz sistem varsa söylemeniz çok iyi olur. Hem de sizce daha F/P sistemler çıkar mı? Beklemeli miyim?

Fiyatını hak etmeyen bir sistem. Ara sıra 20.000 TL'e RTX 4060'lı güzel sistemler geliyor. Dediğim gibi olan fırsatlardan haberdar olmak için burayı takip edebilirsin:

Bende gamepower almayacağım Kasa hangisi daha iyi olur diye sordum zaten hem de ekran kartı gigabyte.

İstanbul da değilim malasef o sistemleri gördüm bende yakından takip ediyorum ama malasef o zaman alamadım.

Windeforce marka değil zaten, seri. Asus'un TUF, ROG serileri gibi.

Son düzenleyen: Moderatör: