Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2558

Çalışkan
Herkese merhaba, bugün ChatGPT 4 modelini satın aldım ve kullanmaktayım. Ancak fark ettiğim bir nokta var ki, satın alınmasına rağmen günlük kullanım kısıtlamalarıyla karşılaşıyorum. Bu durum beni şaşırttı çünkü Plus üyeliğine geçtiğimde bu tür kısıtlamaların olmayacağını düşünmüştüm.
Acaba ChatGPT 4 modeli için neden günlük kullanım sınırı bulunuyor? Plus üyeliği ne gibi avantajlar sağlıyor ve bu tür kısıtlamaları aşmam için başka bir yol var mı? Konu hakkında bilgisi olan veya benimle deneyimlerini paylaşabilecek olan herkese teşekkür ederim.

Çözüm
Yok, Plus alsanız bile limit var.

Burada belirtmişler Plus alırsan 3 saatte 80 mesaj atabilirsin vb. gibisinden. Plus sadece 3 saatte sanırım 10-20 olan limiti 80'e çekiyor. Herkese hizmet verebilmek için böyle yapıyoruz demişler makalede.

Yapacak bir şey yok gözüküyor 🥲

Anladım, o zaman önemli işler için kullanmak gerekecek, bilgilendirme için teşekkür ederim.

OpenAI niyahtinde Google, Apple, Nvidia çapında çok büyük şirket değil sanki. Ondan sunucu gereksinimleri az olabilir.