Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Bir şarkı soruyorum mesela bu şarkı Ahmet Kaya’ya aittir diyor. Aslında alakası bile yok ve bunu durduk yere yapıyor daha önce hiç Ahmet Kaya ile ilgili bir şey konuşmadım.

C2B88853-343C-4378-9929-9FAAFD85ED87.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom Instructions kısmına Ahmet Kaya ile ilgili bir şey yazmış olabilir misiniz? ChatGPT'de bayağıdır olan bu özellik, GPT'yi istediğiniz şekilde cevap vermesini sağlıyor. Mesela "Ben Linux kullanıyorum." diye Custom Instructions kısmına yazarsanız "Bana X program lazım." dediğiniz zaman aksini belirtmediğiniz sürece sadece Linux ile ilgili cevaplar verilecektir. Sağ üstten kullanıcı resminize tıklayıp "Customize ChatGPT" kısmına girip bütün boşluklarda ne yazıyorsa silin. Bu arada aynı sohbeti sürekli devam ettirmeyin, işiniz bittikten sonra yeni sohbet açın veya açtığınız sohbetlerde olabildiğince aynı konu hakkında konuşun. Bunları da yaparsanız yapay zeka daha tutarlı olacaktır.

Custom ınstructions kısmına Ahmet Kaya ile ilgili bir şey yazmış olabilir misiniz? ChatGPT'de bayağıdır olan bu özellik, GPT'yi istediğiniz şekilde cevap vermesini sağlıyor. Mesela "ben Linux kullanıyorum." diye Custom ınstructions kısmına yazarsanız "bana X program lazım." dediğiniz zaman aksini belirtmediğiniz sürece sadece Linux ile ilgili cevaplar verilecektir. Sağ üstten kullanıcı resminize tıklayıp "customize ChatGPT" kısmına girip bütün boşluklarda ne yazıyorsa silin. Bu arada aynı sohbeti sürekli devam ettirmeyin, işiniz bittikten sonra yeni sohbet açın veya açtığınız sohbetlerde olabildiğince aynı konu hakkında konuşun. Bunları da yaparsanız yapay zeka daha tutarlı olacaktır.

Yeni sohbet açınca da mı Linux programı öneriyor?