Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Bu sabah ChatGPT'ye derbinin sonucunu sordum ve böyle bir cevap verdi.

IMG_20251004_215843.webp

Beşiktaş'ın ilk yarıdaki performansıyla ikinci yarıdaki performansının arasındaki farkı nasıl değerlendiriyorsunuz? Ayrıca sizce hakem nasıldı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Siz maç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu sabah ChatGPT'ye derbinin sonucunu sordum ve böyle bir cevap verdi.

Eki Görüntüle 190175

Beşiktaş'ın ilk yarıdaki performansıyla ikinci yarıdaki performansının arasındaki farkı nasıl değerlendiriyorsunuz? Ayrıca sizce hakem nasıldı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Siz maç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Berbat bir yönetim takım fark etmeksizin boş yere oyunu durdurmalar falan, hakem maçın içinden geçti diyebiliriz.

Hakem maçı gayet Türk ligi seviyesinde yönetti hiç ağlamanın sızlamanın manası yok. GS yönetimi çıkar 2-3 gün ortalığı velveleye verir, holigan sayfalar destekleyecek yorumlar yaparlar ama olay yabancı hakem işine geldiği zaman yine sessizliğe bürünülür. Bu kalitesiz hakem yönetimi maalesef ki en çok GS'ye yarıyor eğer BJK'de GS'nin panzehiri bir oyun tarzı olmasaydı GS bu maçı da alırdı. Durmadan durdurulan, kesilen oyunlarda GS çok avantaj kazanıyor çünkü kadro kalitesini daha iyi yansıtabiliyorlar ayrıca net olarak oyun planlarını duran toplar üzerinden çok başarılı kuruyorlar. Tabi bunun karşılığı olarak Avrupa maçlarında çok sıkıntı yaşıyorlar.

Oralara girersem bir Galatasaray'lı olarak çıkamam diye konuşmadım, dümdüz bakarsak oyunun içinden geçti.

Bizim içimizden geçti. Maç boyunca GS'ye + yazacak tek düdük dahi çalmadı. Normalde hakemler tepki görmemek için sonlara doğru eyyam düdükleri çalar onu dahi yapmadı maçı bırakmadığımızdan. Ayrıca bu maçta VAR uygulaması yoktu herhalde ya da ben göremedim.

Hakem maçı gayet Türk ligi seviyesinde yönetti hiç ağlamanın sızlamanın manası yok. GS yönetimi çıkar 2-3 gün ortalığı velveleye verir, holigan sayfalar destekleyecek yorumlar yaparlar ama olay yabancı hakem işine geldiği zaman yine sessizliğe bürünülür. Bu kalitesiz hakem yönetimi maalesef ki en çok GS'ye yarıyor eğer BJK'de GS'nin panzehiri bir oyun tarzı olmasaydı GS bu maçı da alırdı. Durmadan durdurulan, kesilen oyunlarda GS çok avantaj kazanıyor çünkü kadro kalitesini daha iyi yansıtabiliyorlar ayrıca net olarak oyun planlarını duran toplar üzerinden çok başarılı kuruyorlar. Tabi bunun karşılığı olarak Avrupa maçlarında çok sıkıntı yaşıyorlar.
Zaten kolpadan böyle bir maç yönetimi yaptılar ki maçtan önce Bein hesabı GS kollanıyor twite RT attı. Başlarlar 1-2 haftaya göz göre göre kollamaya ve bir şey yok demeye başlar spor kanalları. Güzel zemin yarattılar vallahi.