Rehber ChatGPT Go 1 Yıllık Ücretsiz Nasıl Alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
@creazy, Fildişi Sahili'ne bağlanmışsınız.

AA benim salaklığım olmuş, biraz fark etmemişim. Sağ olun. Ben de diyordum niye gelmiyor. Aldım bu arada. Şaka maka bayraklar bayağı benzer; ben Hindistan bayrağını da öyle hatırlıyordum ama tam dikkatli bakmamışım.

@14925

En alttaki kartı girince kabul etmiyor garip bir şekilde. 2-3 kere generateledim, kartınız reddedilirse üsttekileri deneyin.

Aldim.

Bir şey sormak isterim ben Outlook hesabımla ettim başka mail kabul ediyor mu?

@14925'nin dediği gibi halihazırda kullandığım hesaba aldım (Gmail). Outlook açarken numara vs. istemediği için kolaylık olması adına belirtmiştir arkadaş, fark etmez.

Her şey oldu da kendi kartımı denesem ne olur acaba? Bir yanlışlık olduğunu anlayıp hesabı iptal ederler mi?

Yaptım oldu ama galiba hesabım Hindistan olarak ayarlanmış. Fiyatlandırma falan Hindistan para birimi üzerinden görünüyor. Hesabımı Türkiye olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim?

Son düzenleme:
Her şey oldu da kendi kartımı denesem ne olur acaba? Bir yanlışlık olduğunu anlayıp hesabı iptal ederler mi?

Kabul ettiyse bir şey olmaz da konu sahibinin verdiği numara kodu Hindistan için riske atmayın bence.

Hocam ben de birçok yapay zeka modelini test ettim, hala da test etmeye devam ediyorum. Sonuçta bu yapay zeka modelleri güncelleniyor. Şu an kod işini saymazsak Gemini 3 Pro, birçok açıdan avantajlı. Rakibi yok gibi bir şey. Tabii bu durum hep aynı ilerleyecek diye bir kaide yok. 3-4 ay sonra mevcut yapay zeka modellerinden birisinin yeni modeli çıkar, Gemini 3 Pro'dan çok daha iyi özellikler sunabilir. Şu an yapay zeka modelleri gelişim aşamasında olduğu için tek bir modele bağlı kalıp diğerlerini çöpe atmamak gerekiyor.

Ben haber sitem için makale yazıyorum, nedense Gemini bana gore iyi yazamıyor ama ChatGPT çok iyi yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…