Her şey oldu da kendi kartımı denesem ne olur acaba? Bir yanlışlık olduğunu anlayıp hesabı iptal ederler mi?

Yaptım oldu ama galiba hesabım Hindistan olarak ayarlanmış. Fiyatlandırma falan Hindistan para birimi üzerinden görünüyor. Hesabımı Türkiye olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim? :D
Genelde denenip başarısız olunuyordu yerel kartlar ile, bu yüzden böyle bir çözüme başvurmuşlar. Eğer sende olduysa şanslısın; fiyatlandırma herkeste yabancı, bi' önemi yok eğer gelecekte kullanacağın hesabın değilse 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde denenip başarısız olunuyordu yerel kartlar ile, bu yüzden böyle bir çözüme başvurmuşlar. Eğer sende olduysa şanslısın; fiyatlandırma herkeste yabancı, bi' önemi yok eğer gelecekte kullanacağın hesabın değilse 🙂
Hala oluyor mu? Dediğiniz gibi yaptım Hindistan olarak vs. ama teklif sunmuyor.

Hala oluyor mu? Dediğiniz gibi yaptım Hindistan olarak vs. ama teklif sunmuyor.

VPN'den Hindistan'ı seçip daha önce kullanmadığınız bir tarayıcıdan ChatGPT'ye giriş yapacaksınız. Herhangi bir hesapla oturum açınca teklif üstte ya da ekranda çıkar, basınca kart ve adres bilgisi istiyor.

Ben haber sitem için makale yazıyorum, nedense Gemini bana gore iyi yazamıyor ama ChatGPT çok iyi yazıyor.
Hocam makale işine bir şey diyemem ama belge analizi yaptırıyorum, birçok yapay zeka modelini denedim. Hem hızlı, hem doğru analiz yapan tek model şu an Gemini 3 Pro.

1767545416372.webp

Fixlenmiş sanırım.

Sanırım fix yemiş, kartlar artık çalışmıyor gibi duruyor.