Rehber ChatGPT Go 1 Yıllık Ücretsiz Nasıl Alınır?

Denedim hocam olmadı ya...
Hiç kullanmadığınız bir tarayıcıdan VPN ile Hindistan'a bağlı olarak girip ChatGPT'ye attığım kart numarayı girip Hindistan adresini eklediniz ve olmadı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam. Urban VPN + Firefox tarayıcı ile direkt olarak kendi hesabıma aldım sorunsuz bir şekilde.

Hala çalışıyor mu?
Hiç kullanmadığınız bir tarayıcıdan VPN ile Hindistan'a bağlı olarak girip ChatGPT'ye attığım kart numarayı girip Hindistan adresini eklediniz ve olmadı mı?
Hocam bende 12 aylık teklif gelmiyor, farklı tarayıcıdan da yaptım.

Çok ama çok uğraştım hem telefondan hem bilgisayardan, galiba fixlenmiş. Hem TR hem de IN kartlarıyla da denedim, kendi hesabımdan da denedim, akla gelen her şeyi yaptım ama artık olmuyor galiba.

Çok ama çok uğraştım hem telefondan hem bilgisayardan, galiba fixlenmiş. Hem TR hem de IN kartlarıyla da denedim, kendi hesabımdan da denedim, akla gelen her şeyi yaptım ama artık olmuyor galiba.
Bende direkt teklif bile gelmiyor.

Sıfır hesap açıp baktım, gözükmüyor maalesef.

Kart sürekli reddediliyor, çözen var mı? Ek olarak isim yerine ne yazdınız?

Kart sürekli reddediliyor, çözen var mı? Ek olarak isim yerine ne yazdınız?
Farklı kartları denediniz mi? Bazıları kartları değiştirip denediğinde olmuş. Ben 2 hesapta da tek denemede başardım. Kart kısmındaki isim fark etmez. Yabancı bir isim salla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…