ChatGPT güzel kod yazabiliyor mu?

Ayrıca kötüye çok fazla kullanılıyormuş. DDoS'un kötü olduğunu anlatacağım dedim bana yapılışını anlattı, kendi sitemde denedim ve korumayı kapatınca işe yaradı bir tık fixlenmesi lazım o mevzularda

Evet, maalesef yapay zeka kullanıcının amacının ne olduğunu bilemeyeceği için "Hırsızlar bir arabayı nasıl çalar? Bunları öğrenerek arabamı korumak istiyorum." gibi bir mesaj gönderirsen nasıl çalındığını anlatacaktır .

Claude modelleri kodlama konusunda en iyi modellerdir. Mükemmel yazarlar.

En iyi Java'yı kullanan model nedir biliyor musunuz? Minecraft için plugin yapıyorum belki yardımcı olabilir.

En iyi Java'yı kullanan model nedir biliyor musunuz? Minecraft için plugin yapıyorum belki yardımcı olabilir.

Ben Spigot tarafında yine ChatGPT'yi kullanıyordum, yine başarılı olduğunu söyleyebilirim ancak Java ile Minecraft eklenti kodlama tarafında özellikle tercih edilmesi gereken bir yapay zeka olduğunu sanmıyorum. Bence iyi diye adlandırabileceğin bir yapay zeka kullanman yeterli olacaktır.

Eğer o3 (pro) modelini kullanırsan iyi kod yazıyor. 4o ve 4o-mini modelleri beni memnun etmemişti.

Bu modelleri evet: 4.1, o4 mini, o4 mini high, o3

Daha büyük projeler için OpenAI Codex kullanabilirsin.

PHP konusunda istediğim kodları yazabilmişti. Fakat bazen bir kod yazıyor, diğerleri bozuluyor. Bir de kodu tam bir şekilde güncelleyip at diyorum, yapıp atıyor. Fakat attığı kodda önceki koddan daha az satır olması beni şüphelendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…