Ayrıca kötüye çok fazla kullanılıyormuş. DDoS'un kötü olduğunu anlatacağım dedim bana yapılışını anlattı, kendi sitemde denedim ve korumayı kapatınca işe yaradı :D bir tık fixlenmesi lazım o mevzularda

Ayrıca kötüye çok fazla kullanılıyormuş. DDoS'un kötü olduğunu anlatacağım dedim bana yapılışını anlattı, kendi sitemde denedim ve korumayı kapatınca işe yaradı :D bir tık fixlenmesi lazım o mevzularda

Evet, maalesef yapay zeka kullanıcının amacının ne olduğunu bilemeyeceği için "Hırsızlar bir arabayı nasıl çalar? Bunları öğrenerek arabamı korumak istiyorum." gibi bir mesaj gönderirsen nasıl çalındığını anlatacaktır :D.

En iyi Java'yı kullanan model nedir biliyor musunuz? Minecraft için plugin yapıyorum belki yardımcı olabilir.

En iyi Java'yı kullanan model nedir biliyor musunuz? Minecraft için plugin yapıyorum belki yardımcı olabilir.

Ben Spigot tarafında yine ChatGPT'yi kullanıyordum, yine başarılı olduğunu söyleyebilirim ancak Java ile Minecraft eklenti kodlama tarafında özellikle tercih edilmesi gereken bir yapay zeka olduğunu sanmıyorum. Bence iyi diye adlandırabileceğin bir yapay zeka kullanman yeterli olacaktır.